Moške nogavice novo temno modre moške nogavice moda priložnostne obleko bombažne nogavice

Nov izdelek

€9.86

€14.08

-30%

Oznake:

mens nogavice mes, zyz modre nogavice, moški pulover, mens obleko hlače, znoj nogavice moški, FYYPIIN, thights temno modre nogavice, moški pulover, moških nogavic, izvršni nogavice mornarsko modra

Spoštovani kupec:moramo, da kaj veš.Naše blago ne sme biti najcenejši, a zagotavljamo vam, da vam lahko ponudimo kakovostne izdelke in storitve.Po prejemu izdelka, vam bomo srečni.če potrebujete.Prosimo, da ne prezrete.Hvala!

Smo strokovno čezmejno e-poslovanje prodajalcev.Smo se osredotočili na proizvodnjo in prodajo.Modni trend pisane nogavice.Prizadevajte si, da služijo vse kupec stranke, ki jo potrebujejo!Hvala 1 Za Rusijo stranke ,prosimo napišite svoje ime in priimek .če niste polno ime ,boste lahko dobivajo svoj paket v vaši državi. 2 nudimo kakovostne logistične storitve.Vse paket informacij, bo sledil.Lahko preverite, ali paket usmeritev v vsakem trenutku. 3 Če naletite na težave.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Zaradi časovno razliko problem.Včasih smo.Ni odgovora, da ste v prvi čas.ne skrbite.Ko gremo na delo, vam bomo odgovorili v prvič.Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpljenje in vam želim vesel dan!

Nogavica vzorec zaslon

Predstavitev Modela in Izdelkov

Spoštovani kupec.Če prejmete paket.Zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, ne pozabite, da zbirajo naših trgovinah.Primerno za naslednje naročilo.Če vaše najdražje in prijatelje.Treba nogavice.Prosimo, ne hranite.Prosimo priporočamo naših izdelkov.Najlepša hvala za vašo podporo!Najboljši blagoslov!

Podrobna navodila za pranje. 1 temperatura ni višja kot 30 stopinj, 2 ne uporabljajte belila, 3 visi suho, 4 ne železa ne suho čiščenje,

Nogavica Tip Priložnostne
Številka Modela 19-908
Poreklo CN(Izvora)
Spolnost No
Material 80%bombaž ,17%najlon 3%spandex
visoko Posadka
Blagovna Znamka FYYPIIN
Debelina STANDARD
Velikost NAS 7.5-12 EUR 40-46
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Nogavica
Spol MOŠKI

Podobni izdelki