Ženske Laser Epilator 999999 Flash Trajno Odstranjevanje Dlak Pralni Brez Bolečin, Rezanje Lase Samodejni/Ročni Način Električni Brivnik

Nov izdelek

€48.71

€93.67

-48%

Oznake:

tbk orodje, odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, genitalni odstranjevanje dlak laser, odstranjevalec barve, igemei lase stroj za rezanje, ročna zobna ščetka, 999999 flash ipl lasersko odstranjevanje dlak stroj, epil ipl, laser britje, au lasersko odstranjevanje dlak

Šestdeset osem tisoč sedemsto šestdeset devet

Ženske Laser Epilator 999999 Flash Trajno Odstranjevanje Dlak Pralni Brez Bolečin, Rezanje Lase Samodejni/Ročni Način Električni Brivnik

1. Preden boste plačali za naročilo, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v Pk-termeptuj.si se ujema s vaš Naslov za dostavo .

2. A s za nekatere francoske kupci, ki ne uživajo kot nalašč poštnih storitev sistema, prosimo, pokličite vaši lokalni pošti s številko za sledenje, če ne boste prejeli paket po dolgem času.

3. Ruski Kupci , prosim, pustite nam vaše celotno angleško ime (večinoma vključuje 3 besedami), kar je zelo pomembno.

1. Vsi izdelki so v standardizirani pakiranje, kot je naslednja:

2 .Bomo skrbno preverite vaše naročilo in paket poskrbite, da vse, kar je v dobrem stanju, preden dostava je ven.

3. Včasih pakete lahko rahlo poškodovana med dolgo časa prevoza, vendar to ne vpliva na učinek naših izdelkov.Če ima izdelek kakovosti problem, ali je bil poškodovan, ko ste jo dobili, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo poslati ali nadomestilo za vas.

4. Če želite izdelki pakirani popolnoma (npr. za darila, itd.), najprej obrnite na nas, mi lahko pošljete na parceli s posebnimi paket in tako preprečite poškodbe, vendar boste morali plačati nekaj dodatno pristojbino.

Prosimo, kliknite tukaj za plačilo tovora ali dodatno pristojbino.Hvala!

1. Naročilo bo poslano iz 2-5 delovnih dni, in stanje pošiljke vaše naročilo bo treba 5-10 dni je treba posodabljati, prosimo, počakajte potrpežljivo, in hvala za razumevanje.

2. To ponavadi traja okoli 30 do 60 dni, da pridejo v vaši državi, ruske Federacije, morda potrebuje več kot 60 dni; in Brazilija včasih potrebuje več kot 90

dni.Pišite nam, če ne boste dobili v času.

3. Vpliva ladjarske družbe, zračne linije, po meri in lokalni pošti, smo se ni sposoben obvladovati čas dostave natančno.Če na parceli ni prispelo v predvidenem času, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo spremljali in ročaj z vami.

Obsevanje površine 3 kvadratnih centimetrov
Vrsta Napajanja električni
Material ABS
Certificiranje CE
Način 5 načini
barve Bela,Modra,Rdeča
Postavka Vrsta IPL epilator
Uporaba Pod pazduho
Blagovna Znamka yunchi
Številka Modela YC-TMY-D26 Hair Trimmer
Zaslon LED Zaslon
Velikost 1 Machine + 1 Pair Goggles+1 Manual Razor
Poreklo CN(Izvora)
Anti-uhajanje Svetlobe Design Da,
Funkcija Stalna Neboleče Odstranjevanje Dlak

Podobni izdelki