Rose Zlata številka 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Srca Folija baloni Rojstni Baby Tuš Dekoracijo dobave Konfeti Latex Balon

Nov izdelek

€2.95

€5.47

-47%

Oznake:

4 leto, rojstni dan, jajce ornament, 21 rojstni dan, balon folijo srce, 3 rojstni dan, 3 balon, 3 leta, rojstni dan, rose zlato odlikovanje vrv, folija baloni 3, stranka lesa

Pogoj: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Postavka vrsta: Število trebušaste

Material: Lateks,Folije

Barva: Barvita

Količina: 19pcs/ Paket

Paketu: 1 Paket

Opomba:na katero Koli vprašanje, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate frist,Hvala vam !

1. So vse slike so resnične ?

Da.Vse fotografije so turely shooted za ourself, ampak barva lahko razlikujejo zaradi razlik v nastavitve zaslona. 2. O tem, kako vračilo/zamenjavo ?

a.Če vam ni všeč predmete, se prosimo obrnite na nas v 3 dneh po tem, ko bomo prejeli, če so elementi, ki v vaši lasti več kot 4 dni, se šteje, uporablja in ne bomo vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.b.Če obstaja kakršen koli težave s kakovostjo, se najprej obrnite na nas.Naj kupec nam slike o napake, bomo preverili in reševanje problemov.c.Predmete, ki mora biti v prvotnem stanju in paket z vsemi componentsand priloženi pribor, ali lahko odločijo za zamenjavo.d.Povratni prevoz, je treba, ki ga plača kupec. 3. Če naročiš, ko se ladja moja naročila?

Mi bomo poslali vaše naročil v roku 48 ur (v času delovnih dni).Če so izdelki razprodan, bodo poslani v 7 dneh, večinoma. 4. Če naredim več naročite, mi lahko daš več popusta?Kako to storiti?

Da.Če bi več kot en, pls obrnite na nas pred plačilo, in potem bomo vam popust, in prilagodite cena za vašega naročila. 5. Lahko jih podpirate, Padec Ladijskega prometa?Kako to storiti?

Da.Ko vam bo padec ladijskega prometa, da bi lahko zapolnila vaš odjemalec naslovi, ali puščajo sporočila, da nam sporočite, to je padec ladijskega prometa, potem bomo to ladjo, kot vašo zahtevo asap.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je naš opravljanje.

To je zelo cenjena pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezd in se bomo vrnili.

Če se počutite, kot smo kratek pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic,pls dajte nam priložnost in nas kontaktirate, da se stanje nezadovoljstva, bomo rešiti problem za vas.HVALA!

Slog Stranka Dobave
vroče poročni baloni
Paket Rose Zlata Folija Baloni
Priložnosti Poroka,Zahvalni Dan,Stranka,Božič,
Barve Barvita
Število Kosov 19pcs
Ime Število balonov
Material Lateks
Razvrstitev Ballon
novice rojstni dan odlikovanja
kraj izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)
Blagovna Znamka Leeiu
Velikost 12inch
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela BAL1001
Oblika Slog KROG

Podobni izdelki