2018 Vroče Prodaje PUBG S Črko Vezenje Baseball Kapa s šcitnikom Ženske Moški Bombaž Piščanec Večerja Mozaik Barve vrnitev žoge Nastavljiv Klobuk

Nov izdelek

€6.32

€6.95

-10%

Oznake:

siva chicago mladiče klobuk, chicago mladiče opremljena klobuk, peralta, dsq, skp ikono, nadzor pubg, fortnite očesa skp, pubg krog, fortnite vojske skp, DSQICOND2

Plačilo:

1) Pk-termeptuj.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico, in bančno nakazilo preko bank.če želite izvedeti več o načinih plačila na Pk-termeptuj.si.

2) Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od vašega naročila, če je to mogoče.Mi bomo samo pošiljanje blaga, da si glede na naslov, ki ga je napisal na Pk-termeptuj.si,če ga želite spremeniti, prosim, pustite sporočilo, ko oddate naročilo.Da bi lahko uspešno in hitro sprejemanje, bodite prepričani, da napišite ime in priimek,Ime in priimek: Prosimo, ne pozabite, da zapustijo svoje polno ime.

Brezplačno:

1), Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.bomo ladja predmete v 2-v petih dneh, ko je vaše plačilo je v celoti potrjena.

2) ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke (še posebej za kitajsko mailpost zraka) zaradi razlike v carinskih časi osvetlitve v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Povratne informacije:

1) Povratne informacije so zelo pomembne za nas.prosimo, kliknite 5 zvezdic povratne informacije, če vam je všeč naša predmetov in storitev.Mi bo zagotovila konkurenčne cene in najboljše storitve, vse poti.

prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Pk-termeptuj.si.Zavedamo se, da nesreço ste morda, če bi narobe, pa mislimo, da težave bodo rešene, ko aktivno sodelovanje in dobra komunikacija!

2) Vse e-pošte se bo odgovoril v roku 1 delovnega dne.če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno poslani e-pošte in vam bomo odgovorili, da boste čim prej

Številka Modela D253
Klobuk Velikost 57mm-59mm
Trak Tip Nastavljiv
Slog Priložnostne
Ime Oddelka Za odrasle
Postavka Vrsta Baseball Skp, Nedelja Klobuk, Klobuk Šport
Material Bombaž
Sezona Spomladi, jeseni, pozimi, poleti,
barve rdeča
Vzorec Tipa Pismo
Spol Unisex
klobuk slog Minimalism
Blagovna Znamka DSQICOND2

Podobni izdelki