Dia 45 mm iz Nerjavečega Jekla Petelin Kovinski Obroč Penis Prstan Moda Nosila Moški Time Delay Sex Ring za Moške Sex Igrače Penis Zaklepanje

Nov izdelek

€7.49

€7.87

-5%

Oznake:

vigrx oil, dildo, glan obroč jekla, obroč moda, 45 mm kovinski obroč, žogo moda nosilih, 50 mm obroč, seks, moda jeklen obroč, petelin

Značilnosti:

material : nerjaveče jeklo

neto teža : 113 g

notranji dia. : 38/40/45/50mm

višina : 15 mm

packag vključuje : 1 x petelin obroč

Naše Storitve

V naši trgovini, kot naše cenjene stranke, če ste zadovoljni, smo nesrečni.To je res samo, da preprosto.Želimo biti popolnoma prepričan v vsako naročilo, ki ste jih dali.

Zasebnost Zagotovljena

Vaša zasebnost je izjemnega pomena za nas in z našimi diskretno embalažo lahko nakupujete v zaupanje.S popolnoma navaden embalažo, ki je edina oseba, dobili razdražiti vašem dostave je vas.

Na Čas Dobave

Celotno vračilo če izdelka ne prejme v zagotovljena dostaviti čas

Več Varstvo

15 dni več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno

Vrne katerikoli izdelek, samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost

Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami pregled!

če ste zadovoljni z našo storitvijo, ali kakršne koli druge težave, se obrnite na nas pred odhodom povratne informacije in bomo odpravili takoj.

48 Ur Hitra Dostava

zagotavljamo vam, da ladja v roku 48 ur po za potrditev plačila(razen počitniških)

V primeru nepredvidenih okoliščin (na primer, če naročila ne more ladja v roku 48 ur), kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, in spremljanju, ki je tesno za ladje, ki bi kmalu.

mi ladje po vsem svetu z EMS, DHL, UPS, E-Pošta, Kitajska Post air mail, Singapur Post in tako naprej.

mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe, storitev, vendar če na parceli ni prispejo v predvidenem roku, prosimo, pišite nam, mi pa vam bomo pomagali, da vaš skladbo in vam zadovoljni odgovor.

Storitev Guider

Ali obstaja popust za zajetno bi?

Da, lahko nudimo veleprodajno ceno in hitrejši način dostave za zajetno da, če ste na debelo prosimo, da nas kontaktirate po Trademanager ali e-pošte, vam bomo odgovorili v roku 24 ur(razen počitniških)

Ali vam je podpora padec ladijskega prometa?

Da, podpiramo padec ladijskega prometa, pustite nas sprejemnik ime, naslov in telefonsko številko, na Pk-termeptuj.si, če bi, potem pa bomo poslali paket, glede na naslov, ki ste zapustili.

Spolnost No
Postavka Vrsta Penis Obroči
Številka Modela cp3578
Material Nerjaveče Jeklo
Nespodobno Sliko No
Blagovna Znamka KWD

Podobni izdelki