Retro Železa svijećnjak Poroko Umetnost Ustvarjalno Vitraž Doma Dekoracijo mousse darilo Okno rešetka mozaik Svečnik Lučka

Nov izdelek

€7.62

€10.02

-24%

Oznake:

candelabro stranka, candelabro lesa, vintage kar dekor, pisan mozaik stekla svijećnjak, svečnik dekor, candl imetnika, praznično tealight svečniki, svečnik za led, votlo sveča tealight imetnika, yankee candle tealight imetnika

Retro Železa svijećnjak Poroko Umetnost Ustvarjalno Vitraž Doma Dekoracijo mousse darilo Okno rešetka mozaik Svečnik Lučka Mozaik, ki je starodavni mozaik obrti, ki izvira iz antične Grčije, stari Grki so v zgodnjih časih, ki se uporabljajo v črni in beli marmor kosov, ki krasijo stavbe organ, le Bogati vladarji lahko privošči umetnosti.V Rimski dobi je bil priljubljen med ljudmi.Turki prvič uporabite na nitko, z primarnih barv za steklo, obarvano kroglice, okrasite očarljivo Sredozemsko vzorec.V Evropi in Rusiji, v restavracijah, barih, poln lepih slika.

Klasično in moderno železni svečnik z edinstveno obliko.

Super idealen za uporabo doma ali pribor za vas.

Da bi se življenje živahno in lepo, naravna šola, design šoli, življenju šole, država šole, ne glede na to, kateri slog živil, je neke vrste toplo izkušnje življenja.

Vrsta:Luč Stojalo

Material:Železa + Mozaik Stekla

Obliko:Hiša

Značilnosti:Visi

Obešalnik Barve:Black,Bela

Steklo Barva:Multi-Color

Slog:3 slogi

Velikost:Kot fotografijo, kažejo,

1 X Svečnik(Sveča ni vključena)

Spoštovani kupec:

Najprej hvala, da si tako dobro videti, da kupite naše izdelke.Smo majhno trgovino le odprli, in naša želja je, da spodbujajo Kitajske dobre stvari na svetu.Imamo veliko krajev za izboljšanje, upamo, da bomo dobili vašo pomoč, vaše zadovoljstvo je naša največja želja.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki ali našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si trenutek, da nas s 5 zvezdicami in svoje pozitivne povratne informacije nam bo pomagal, da raste.

Če ste nezadovoljni z našimi izdelki ali so boljše predloge, vas prosimo, da nas kontaktirate v času,potrudili se bomo, da vam pomaga,prosim, ne dajejo slabe ocene,najlepša hvala.

1. Sprejemamo Alipay,Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1.Rusija dostava načinu, z uporabo "Pk-termeptuj.si Saver Dostava(Prodajalca Način Dostave)"ali "ePacket",Tako lahko dobijo informacije o sledenju.

2.Prejmete predmet mora sprejeti 15-45 delovnih dni(Brazilija je 50-60 dni).Če še niste prejeli pošiljko, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

3. Naš privzeti dostava je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, enotni naročila nad 5dollars bomo poslali China Post Registrirani Letalski Pošti.

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni plus Sledenje podatkov ni na voljo.

Kitajska Post Registriranih Air Mail Sledenje podatkov je na voljo.

Dostava čas med prazniki(Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

1. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Odgovorni boste za vse nadaljnje poštnine.

2. Morate nas kontaktirajte v roku 3 dni od vročitve, če želite izmenjavo poškodovano ali nepravilno poslani predmeti.

Material Steklo
Vrsta Sveča Stojalo
Ujemanje Svečo Mala Tealight
Funkcija Ujemanje Blok Svečo
Uporaba Doma Dekoracijo
Slog Evropa
ročno Da,

Podobni izdelki