Gorsko Kolo Kolo Verige Tensioner Enotno Hitrost Pretvornik Stabilizator Kolesarske Verige, Stabilizator

Nov izdelek

€11.27

€20.87

-46%

Oznake:

verige tensioner enotno hitrost, derbi verige zaščitnik, bmx kolo verige tensioner, bmx x10 verige tensioner, napetost verige, izposoja jekla verige tensioner, moped verige tensioner, kolo verige zaščitnik, moški fixie kolo, 9 hitrosti tensioner

*1.Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, trpežna in praktična. *2.Ki se uporablja za enotno hitrost vozila za reševanje napetosti verige težave. *3.Prilagodi za popoln verige napetosti. *4.Način namestitve: enako kot zadnji menjalnik, ki je nameščen v okvir kavelj za nevihte luknjo za vijak.

Specifikacija: Material: Aluminij Zlitine Barva: Kot Kažejo Slike Velikost: 90*50 mm (Približno) Teža: 65 g (Cca) seznam paketov: . 1*Izposoja verigi stabilizator Opomba: 1.Vse fotografije so profesionalno barvno kodirani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje. 2.Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Velikost 90*50mm (Approx)
Funkcija Izposoja verigi stabilizator
Številka Modela YL192145-45
Ime Verige Tensioner
Material Aluminij Zlitine

Podobni izdelki