Jet Umetnine Pilotni Tiskanje Arylic Steno Gledal Jet Engine Turbine Fan Amn Tiho Umetnost Gledati Doma Dekoracijo Letalo Časomerom

Nov izdelek

€13.73

€19.06

-28%

Oznake:

moda pazi zid, mačke ura, ura dekor steno, ers, moški pilotni watch, hsd, velika stenska ura postaja, dekor mansarda, datum gledal doma, 3d wallclock

Jet Umetnine Pilotni Steni Ura

Iščete lepo izdelane stenske ure?To je lahko vaša priložnost, da bi dobili eno.Po Meri Garaža Stenska Ura je kakovost giclee tiskanja, ki ima žive barve, da bo ohranil svojo barvo za prihodnja leta.Obraz je natisnjena na akrilno ploščico.Robovi so lepo končal.Boste cenili solid kakovosti in občutek, da je to lepa ura.Lahko se celo popoln okras za vas soba ali police, če želite.Uporabljate jo lahko doma ali v pisarni, ali kjerkoli želite, da ga.Ta kos naredi edinstveno naglas kot koristno, dekorativni časomerom.

Značilnosti:

2 Velikosti So Na Voljo 30 x 30 cm / 12 38 x 38 cm / 15inch iz Akril Meterial s Pisanimi Natisnjen Potrebna ena AA baterije (niso vključene)

Zagotavljanje Kakovosti

Če kaj sploh gre narobe z uro, ko ga prejmete, se obrnite na nas, obljubimo, da bomo zamenjajte okvarjen izdelek za vas v 60 dneh.

Doma Dekor Dejanski Učinek

Ta dom dekor pripomoček, ki služi namen okrasitev steno vašega doma ali pisarne; Ujema tudi v vse vrste prostorov, iz hotelske avle na tipične dnevne sobe.

Tiho Gibanje Ura Mehanizem

Visoko kakovost kvarčni gibanje mehanizma, ki zagotavlja natančen čas, mirno zamah drugi strani pa zagotavljajo dober spanec in delovno okolje.

Dobrodošli Meri, Da

VŠEČ IDEJA, VENDAR NE KOT MODEL?LET ' S MAKE A NEW ENO SKUPAJ! – Samo nam sporočite, kaj bi radi videli na vaše posebne uro in bomo pripravili novo zasnovo za vas.Naša oblikovalska ekipa bo skica uro, v večini primerov v roku 24 ur.Boste lahko pregledali, komentar in prosite za revizijo (če je potrebno), dokler ne boste v celoti zadovoljni s design.

Slog Kratek
Vrsta Prikaza Iglo
Obrazec En Obraz
Širina 30cm
Premer 30 cm
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina 300mm
Vrsta Stenske Ure
Blagovna Znamka V Geeky Dni
vzorec povzetek
Številka Modela CZ-0151
Material Akril
Funkcija Starinski Slog
Primerno Umestitev Dnevna Soba
Kombinacija Loči
Motivity Tip KREMEN
Telo Material Plastični
Oblika GEOMETRIJSKI

Podobni izdelki