Timewolf Pametno Gledati Moške EKG PPG Srčni utrip Smartwatch IP68 Vodotesen HD Zaslon, Pametno Gledati za Android Telefon Huawei Samsung

Nov izdelek

€33.15

€66.30

-50%

Oznake:

kronograf moški gledajo, smartwatch, samsung watch, huawei je pametno gledati, timewolf watch, čast, hs6620d pametno gledati, koreja smartwatch samsung, samsung smart watch, galaxi

Timewolf Pametno Gledati Moške EKG PPG Srčni utrip Smartwatch IP68 Vodotesen HD Zaslon, Pametno Gledati za Android Telefon Huawei Samsung

Naredite svojo gibanja brez omejitev

HD krog zaslon na dotik

Novo nadgrajeno vrhunsko MCU

Najboljši Bluetooth čipov NORDIJSKA NRF52832. Več RAM in FLASH, bolj vsestranski razširitve;Hitrejši prikaz hitrosti, nemoteno delovanje izkušnje.Novi cortex-m4f jedra je nižja poraba energije in daljši čas v pripravljenosti.

Visoke ločljivosti zaslona, ki je prijeten za oči

Celoten krog zaslon na dotik, brezplačno delovanje vseh zaslonu.

Inovativen dizajn

svetlo črna, srebrna, rose gold barvi prek vakuumska prevleka svetlo nerjavečega jekla s CNC visoke hitrosti rezanja.Temno siva letalski aluminij obroč z kompleksne tehnične obdelave in ujemanje barv.

Športni in poslovni slog

V watchband sprejme trenutno priljubljenih dve-barva, oblika, črna nove TPU površina materiala šiva Kaki usnje.je mehka in udobna za nošenje in ne bo poslabšalo zaradi znoj erozije, je praktična in modi, ne glede na to, športne ali poslovne scene je enostaven za uporabo.

IP68 vodotesen,lahko plavati z njim.

podpira naslednje primere, ročno pranje, dež, plavanje oblačila, ki zadovoljijo potrebe vsakdanjega življenja.Opomba: prosimo, ne uporabljajte v savni ali vroče vode

Natančne evidence,Profesionalne športne analiza podatkov

Vgrajeno strokovno analizo podatkov in izračun način za različnimi načini gibanja, ki spremlja vsako vašo dejavnost, strokovno senzorji gibanja, Avtomatsko sledenje vašega gibanja, naj se osredotočite, in uživajte užitek gibanja.

Več gibanja, spremljanje,10 športnih modelov v enem

Podpora hoja, tek, skakanje vrvi, planinarjenje in kolesarjenje, Košarka, Plavanje, Joga, namizni tenis, badminton, sinhronizacija Podatkov APP strani zaslona in podporo zgodovinski podatki, analize, poizvedbe.

Nič več manjkajoča sporočila

Ne zamudite pomembnih informacij, ko gre za neprijetno, da preverite svoj telefon Realnem času synchronizatic opomnik, ki podpira potisno SMS WeChat QQ, Twitter, Facebook in drugih družabnih medijev obvestila

Nomore manjka klic

To je lažje dvigniti roko za preverjanje dohodne klice v različnih okoljih, Sinhronizacijo dohodne klice na vaš telefon.Dvignite roko, da preverite dohodne klice.Lahko zavrnete dohodni klic.

Ves dan dinamično spremljanje srčnega utripa

Uporaba nove generacije visoko natančnostjo optični senzorji in znanstvenih algoritmov,Bolj natančno spremljanje, nižjo porabo energije, in ves dan snemanja za vsako spremembo in podatkov.Odkrivanje nepravilnosti v času, za vaše zdravje za zgodnje opozarjanje.

Elektrokardiograma spremljanje

Kako storiti, ko se prsih, bolečine v prsih, tiščanje v prsih, palpitation, dušenje, omotica?Vzemite pregleda vaše srce z PPG+EKG, kar lahko storimo v minuti.Zbrane ekg podatke lahko Delijo z drugimi za sklic.Elektrokardiograma(ekg) je en od najbolj pogosto uporabljenih klinične preiskave in se pogosto uporablja.

Srčni utrip, krvni tlak, koncentracija kisika v krvi, spremljanje

Razlikuje od drugih podobnih izdelkov, si lahko ogledate različne več spremljanje podatkov in zgodovinskih podatkov iz watch neposredno, To je lažje, da se osredotočite na vaše zdravje.

Real-time vreme na roko.

Frocast vreme, ne glede na to, Modro nebo, beli oblaki, modro nebo, ali nenadna nevihta.

Odstranljivimi trakovi design, najti svoj slog.

Lahko kupite splošne 22 mm watchband iz trga, da se ujemajo izbiranje sloga uick demontaža trak v 2, drugi, enostaven za uporabo.

CPU Model Nordijska NRF52832
Proizvajalec PROCESORJA Mediatek
Kamera Zadaj NOBEN
Baterija Snemljiv No
Način Omrežja NOBEN
Funkcija 9 Pametno Gledati za Android Telefon
Gibanje Tip Elektronski
Blagovna Znamka TIMEWOLF
Ločljivost 240*240
Slog Šport
Prenos APLIKACIJE na Voljo No
GPS No
Velikost Zaslona 1.3 palčni
Ohišje Material ZLITINE
Združljivost Vsi Združljivi
Vrsta Na Zapestje
Funkcija 2 Timewolf Smartwatch
RAM 128MB
Več Klicanje Da,
Sistem NOBEN
Band Materiala Usnje
Funkcija 4 Pametno Gledati Moške EKG
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Zmogljivost baterije 300-450mAh
Funkcija 10 HD Zaslon, Pametno Gledati
Funkcija 5 Pametno Gledati Moške
Zaslon Obliko KROG
Funkcija 1 Timewolf,Timewolf Pametno Gledati
Funkcija 7 Smartwatch IP68
Kartica SIM na Voljo No
Funkcija 3 Pametno Gledati Moške EKG PPG
Mehanizem No
ROM 128MB
Funkcija 6 Smartwatch IP68 Vodotesen
Jezik Grški
Funkcija Srčni Utrip Tracker
Funkcija 8 smartwatch
Nepremočljiva Razred Strokovno Nepremočljiva
Snemljiv Pasu Da,

Podobni izdelki