Raztegljivi Britev Strgala, 4 rezila za shranjevanje kiti lepila lepila, odstranitev avto steno, steklo led filmski plakat, barve čisto orodje

Nov izdelek

€4.81

Oznake:

avto lopatico, črni kiti, auto telo polnila, dodge journey spredaj, 4g18 lancer, barve kiti, majica tajska, avto gume strgalo, izdelek tajska, suzuki grand vitara v6

Dobrodošli v naši Trgovini

Če imate kakršno koli vprašanje nas kontaktirajte

Raztegljivi Britev Strgala, 4 rezila prostor za nalepke, lepila, odstranitev tla zid okno, steklo led filmski plakat, barve orodje za čiščenje

Za možnost "1 orodje s 4 rezila', eno veliko inlcudes 1 podaljša strgalo s 4 rezila 4 vrste.

Za možnost '10 plastična rezila", obstaja le 10 zamenjava plastičnih rezil, in ne orodje.

Za možnost '10 jekla ostra rezila", obstaja le 10 zamenjava jeklene ostra rezila, in ne orodje.

Zapovedano velikost 165mm dolgo, da se podaljša do 240 mm.

S 4 rezili, različnih vrst

Z thumbscrew zapiralo za enostavno rezilo spremembe

Z rezilom prostor za shranjevanje v bazo

Brezplačna dostava

Opis

Raztegljivi Britev Strgala, 4 rezila za shranjevanje kiti lepila lepila, odstranitev avto steno, steklo led filmski plakat, barve čisto orodje

Zapovedano velikost 39x165mm.Dolžina se lahko podaljša do 240 mm

Pritisni in palec-(gumb) gumb in potegnite, da se razširi gredi od 45 mm do 120 mm, skupna dolžina od 165mm do 240 mm, več velikosti, ki so na voljo.

Udobno, načrtovanih vodilnih črt ročaj z nedrsečo gumirani ročaji v material TPE+PP.

4 vrst rezila, enega za vsako vrsto, v družbi z orodjem.Dva debela vrste, ki so za težka.

Debele topim kotom (ukrivljen) rezilo je predhodno naložen v vrhu orodje, ki je varnejši od pridobivanje škodo.In drugih tri hranijo v posebnih in pametno prostor za shranjevanje v bazo ročaj.

Preprost rezilo imetnik s thumbscrew zapiralo za enostavno rezilo spremembe .

Prosimo, imejte to orodje proč od otrok, posebej, ko je ostro rezilo, ki se uporablja.Bolje je, da vse ostra rezila v prostor za shranjevanje, in drugi način je, da jo naložite v obratni smeri, ko jih ne uporabljate.

To strgalo pomaga odstraniti barve, lepila, nalepk in še več iz stekla, tla in druge trde površine in čisto nalepke ali plakat, preostanek v trgovini vgradnjo linije.

S težka rezilo, je lahko tudi delo za strganje forzen ledu na okno avtomobila.

O nas

Sinopos (Kitajsko Point of Sale), ki so strokovno POS proizvajalca za več kot 10 let ukvarja sort rešitve za označevanje, označevanje, prikazovanje in scrapbooking, kot tudi nekaj promocijskih izdelkov in drugih izdelkov iz plastičnih mas primerna za široko področje.Vodilni izdelki so oznake, zatiči, oznako pištolo, kravato kabel, označevanje pištolo, etiketa, nalepka, kovinsko kljuko, velikost marker, in podobno.Nadaljnje informacije, prosimo, da preverite naše spletne strani.

Podatki Za Plačilo

.Sprejemamo Depozitni storitev, predvsem

.Drugi plačilni pogoji, kot so T/T, Western Union so sprejemljive

Mednarodni Kupci Opomba:

1. )Postavke, ki so poslani iz kitajske.

Mi bomo poslali na parceli, ki jih na Kitajskem priporočeno Pošto, Pošti ali HongKong priporočeno pošto Air Mail,

najbolj counry bo prišel na parceli v 10-25 delovnih dni.

Prav tako,mi lahko pošlje blago Kitajska express ali Kitajska EMS , DHL, najbolj counry bo prišel na parceli v 7-15 delovnih dni.v ceno ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.

Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.

Obrnite se na nas v enem mesecu, če je predmet, ki ni prišel.

2) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

3).Vse naloge, običajno prihajajo ven v roku 2 delovnih dni na plačilo prejeli izbrisani.

4).Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga Pk-termeptuj.si.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v Pk-termeptuj.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje

5) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

6) Bomo poslal na naslov, ki ga vnesete v proces checkout, in ne Pk-termeptuj.si naslov za dostavo.Elementi se lahko združijo v en račun, vendar skupni ladijski promet pristojbina bo vsota vsak element, ki je ladijski promet in manipulativni brezplačno.

Politika Vračanja

·Če niste zadovoljni z vaše naročilo, ga lahko vrnete/exchange v 14 dneh, s polno vračilo denarja (razen prevoz) tako dolgo, kot so izdelki v izvirno obliko.prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste ladja vaše naročilo nazaj, povedali vam bomo, povratni naslov, Ko smo prejeli paket, bomo povračilo ali izmenjave za vas .Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.

·Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.

Stik z NAMI

1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.

2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden ponudbe!Hvala.

3. Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Pk-termeptuj.si.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.

Srečno in Imeli lepo nakupovalno izkušnjo!

Ostanite v stiku in upamo, da se vidimo spet kmalu!

Slog Strani
Vrsta barve čiščenje
Uporaba Okno
Številka Modela SP3S500
Funkcija Okolju Prijazno
rezila 4 Vrste
Material PP+TPE+jekla
Dolžina From 16.5cm to 24cm

Podobni izdelki