Moške Bombažne Boj proti Multi-Žepi Pripomoček za Priložnostne Svoboden Dolgo Celotno Dolžino Tovora Hlače, Delovne Hlače Prikrivanje Velikost 30-38

Nov izdelek

€24.03

Oznake:

delovne hlače moške 3, moški nosijo dela, delovni načrt moški, jumpsuit moški, pathwork hlače moški, delovna oblačila, Jumpsuit Moški, jumpsuit vojaške, krpo dela, jumpsuit človek

Postavka Opis: Slog: Priložnostne Naravnost Material: Tkanina: 100%Bombaž Obloge: 100%Ployester Teža: 0,8 kg

Dostava:

1. Smo poslali v to postavko s priporočeno zračna pošta ladijski promet po vsem svetu, in prosimo, da se dobro znano, da Letalom običajno traja 10 do 20 delovnih dni za dostavo, vendar v nekaterih državah e.g, Rusija, Brazilija, Bearus, lahko traja 10-25 delovnih dni za dostavo.

2. Kupec lahko obrnete na nas za fast shipping, če kupec potrebujete element nujno.

Plačilo, Povratne Informacije & Politiko Vračanja

1. Prosimo, potrdite svoj naslov za dostavo, preden se vaše plačilo.

2. Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Bomo povratne informacije za vas takoj, ko je prejel plačila, in upam, da si boste vzeli trenutek, da storijo enako za nas, če ste zadovoljni, ko boste prejeli vaš predmet.Kot pomembno ali več kot povratne informacije je star 5 ocen.Potrebujemo vse 5 star ocen, najlepša hvala.Če niste zadovoljni s točko, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši problem, da se boste zadovoljni.Hvala za vaše razumevanje.

3. Sprejemamo vrnitev, toda element, ki ga je treba vrniti k nam v prvotno stanje z zdravjem in higieno pečat nedotaknjena.

Dolžina Full Length
Številka Modela 8827
Fit Tip Ravne
Dekoracijo Gumb
Postavka Vrsta Celotno Dolžino
Hlače Slog Cargo Hlače
Ime BDC
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Vrsta Tkanine Platno
Material Bombaž
Slog Priložnostne
Debelina Midweight
Pas Tip MID
Spol MOŠKI
Spredaj Slog Ravno

Podobni izdelki