NHBR-Bambusa kavno Skodelico iz Nerjavečega Jekla, Aparat za Potovanja Kreveljiti S Neprepustnih Kritje Izoliran Aparat Spremljevalni Skodelice za enkratno uporabo Pokal

Nov izdelek

€7.96

€10.61

-25%

Oznake:

vrč iz bambusa, bambus skodelico kave okolju prijazno, pokal lesene, bambus skodelico čaja, eco bamboo vrč za kavo, bambus vrč, pokal lesa, bambus vrč kave, bambus skodelico kave, bambusa vlaken vrč

BAMBUS ZUNAJ, iz NERJAVEČEGA JEKLA NOTRANJI : izgleda super in ima izrazito eleganten videz, ki je drugačen kot vsi ostali ' s skodelico kave,ki je prav tako udobno, da imajo.Hrane iz nerjavečega jekla v notranjosti,ste lahko prepričani, da varno uporabo.

GUMIJASTO TESNILO TESNILO IN PENE PAD : Kot lahko vidite na sliki,uporabljamo gumijasto tesnilo tesnilo poskusite, da bo vaše kave ali čaja, vroče za več in preprečevanje uhajanja,in Da ne drsnik okoli, ker pene tipke, ko jo je navzdol.Vendar to ni zasnovan tako, da prepreči 100% vaše izlitja.Če ga vrgel v vrečko ali držite glavo, tekoča bo prišel ven.

ENOSTAVEN ZA PREVOZ IN ČIŠČENJE:To fit v držalo, ko greš na delo ali potovanja in je enostaven za pranje z roko,vendar ne pomivalni stroj,navsezadnje je bambusa zunaj.

SUPER DARILO : To je zelo osebno darilo ideja!Najboljši novost skodelice kave.Kava, skodelice za moške in Kavne skodelice za ženske.

Barva: les barva + srebrna

Material: bambus + nerjavečega jekla

Vsebina Paketa:

1* skodelico Kave

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oblika Težav poiščete
Poreklo CN(Izvora)
Drinkware Tip Vrčkov
Vrsta Kava, Skodelice
Slog Kratek
Številka Modela vrč
Funkcija Na zalogi
Pribor Z Nobeno
Material BAMBUS
Certificiranje CIQ
Specifikacija 1

Podobni izdelki