Kuhanje Predpasnik Moški Ženska Čiste Barve, Bombaž Poliester brez Rokavov Črn Predpasnik s Dvojni Žep Gospodinjskih Čistil Za Mamo, Oče

Nov izdelek

€3.42

€6.47

-48%

Oznake:

kalup za sir, cedilo sito, sifter, čopič jed, skledo zlato, frier, led, cedilo očesa, ice žogo plesni viski, Skledo

ZW031805

Čiste Barve Kuhinjski Predpasnik Za Ženske Moški Kuhanje Zgostitev Bombaž Poliester, Mešanica Anti-wear Proti Obraščanju Gospodinjskih Čistil, Predpasnik

Kuhinjski Predpasnik Posebnosti: S tyle:Japonskem Slogu Tip:hlače z Oprsnikom Razvrstitve:brez Rokavov Predpasnik Številka Modela:Predpasnik Material:Poliester Od vrha do Dna:77 cm/30.31" Vratu pasu(maks.): 50 cm/19.69" Žep:27*15 cm/10.63"*5.91"

Package Vključno Z: 1 Kos Predpasnik Kuhinja

Kuhinjski Predpasnik Zaslon:

Povratne informacije: (1).Za izdelek ali druge stvari, boste morali pojasnite, prosim, pustite sporočilo na pripombe, bomo obdelali vrstnem redu, glede na vaše želje. (2).Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank. (3).Če ne boste zadovoljni, pl enostavno kontaktirajte nas čim prej, bomo poskušali naši moči, da zagotovi najboljšo rešitev.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5 zvezd, kot spodbudo.

Plačilo: lahko plačate z Paypal Webmoney, Yandex, Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo, in tako naprej .Vrne & Nadomestila: (1).Če niste zadovoljni s točko, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali vračilo kupnine.Obrnite se na nas, preden se je vrnil. (2).Pokvarjena izdelki morajo biti prijavljene v času garancijskega roka in se vrnil, da nam (če je mogoče, v originalni embalaži).Morate povejte nam, kaj je napaka in nam povejte, kaj je okvara in nam povejte vašo številko naročila. (3).Vrnitev stroške dostave plača kupec.Dostavo: če izberete w orry-brezplačno logistika standardi,l ogistics preverite, hitro čas dostave,s hort čas dostave ; če se odločite, Correos Gospodarstvo,logistika, ne preverite, dolgi dobavni čas, počasi logistike; Če je niste dobili blaga v 60 dneh po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

Ime izdelka predpasnik
funkcija 3 kuhinjski predpasnik
Material Drugo
Številka Modela predpasnik
Funkcija 4 Človek, Ženska Predpasnik
Slog Drugo
Razvrstitev Brez Rokavov Predpasnik
Vrsta Drugo
Funkcija 2 predpasniki za ženske
Uporaba peko dodatki

Podobni izdelki