UniLook 8MP Bullet POE IP Kamero 4X Povečava Mikro SD Kartico, Avdio Izhod Vremensko IR 30 m na Prostem Varnostna kamera Onvif H. 265

Nov izdelek

€89.15

€148.58

-40%

Oznake:

gps pametni telefon, ycc365, fotoaparat doma wifi, kamera mini onvif, 20w10rj, UniLook, fotoaparat ycc365, hik vizija, telefon vivo y17, kamera ptz

Prijazno Opomnik: Davčna&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte, da nas kontaktirate pred oddaji naročila!Hvala!Vljudno Opozarja, da ruski prijatelji, ki ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot Pk-termeptuj.si Premium Ladijski promet).Daljinsko Takse, Če vaš naslov, ki je definiran kot oddaljena območja, če so dobavljeni z Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne 40$ remote, ladijski promet pristojbina.Ali lahko nam drug naslov, ki je ne remot.Hvala za vaše sodelovanje!City & Zip Kodo, povečuje verjetnost za uspešno dostavo paketov, prosimo, izpolnite pravo mesto ime in poštno številko pred oddaji naročila.

Super HD 8-milijona slikovnih Pik z Visoko Ločljivostjo Z 8MP z visoko ločljivostjo, veliko bolj jasno kot 1080p in 720p.Vse kamere, ki zagotavlja neverjetno svetlo in ostre slike v realnem barve, ki omogoča, da vidite vse predmete, ki zelo jasno.

Motorizirana 4X objektiv za 2,8~12 mm kotno-kontaktne leče za enostavno prilagoditev Idealen za zunanjo uporabo.S široko paleto v temperaturah obratovanja, to je tako, da vzdržijo ekstremne temperature in zaščitena pred prahom in dežjem.Zoom vse v 33°, da si ogledate majhnem območju v presenetljivo podrobno ali zoom vse tja ven do 93° anketnih večje scene za največjo pokritost.

Visoka Kakovost Nočno gledanje do 30 m Dolgo v noč vizijo razdalji do 30 m.Visoka kakovost ir nočno vizijo nadzorna kamera zajame kristalno jasno video dokaz, krajo in vandalizem, ki se pojavijo v nizko svetlobnih razmerah.Varnost za spremljanje vašega doma,zaščito vas in vaše družine.

Vgrajen SD Kartico v Režo za Ta digitalni fotoaparat max podporo 128G SD (Paket ne vključuje), Ko vstavite kartico SD, se prepričajte, ali je fotoaparat izklopite.Uporabite NADZOR NAMENSKE MICRO SD KARTICE za snemanje.Formatiranje kartice SD, če fotoaparat ne more prebrati.Najstarejši videi bodo overwrited avtomatično, ko se pomnilnik je poln.

POE – Enostavna Namestitev, Plug & Play pravi plug and play varnostni sistem!To zunanja oblika POE (Power over Ethernet), z enim kabel, ki povezuje vsakega IP kamera za NVR tako za napajanje in video prenosa signala.Enostavno ožičenje – ožičenje proces ne more biti enostavnejši za domače mojstre in začetnike.

Vrhunske H. 265 Stiskanje Videa Je H. 265 standard kodiranja omogoča snemanje do 4-krat dlje kot H. 264 z enako HDD.Na isto pasovno širino, je notonly prenaša jasnejše in bolj gladko video, temveč tudi prihrani več disk prostora, s tem prihrani veliko denarja za vas.

Nepremočljiva, kovinsko ohišje,pogosto uporablja za notranjo & zunanjo Kamero Delovna Temperatura: -25°C ~ 50°C (-13 ℉ ~ 122 ℉)

Inteligentni Zaznavanje Gibanja in Opozorila za Ta digitalni fotoaparat zazna, če je vsiljivec in sprožijo opozorila.To, boste o tem obveščeni v realnem času, da se prepreči ogrožanje varnosti.

Enostaven dostop preko brezplačne Mobilne Naprave APP & RAČUNALNIŠKE Programske opreme, Ko greš zunaj,vam ni treba ni skrbeti za svoje premoženje security.By s to digitalno kamero sistema,lahko daljinski prikaz videa v živo hkrati na voljo kadarkoli in kjerkoli, z wifi/4G na pametni telefon/iPad/PC.Z brezplačno aplikacijo "Danale" .Watch live streamov in si gledanju takoj, pomagali vam bivanje obveščeni, kadar koli, kjer koli.

Delo z Hikvision&Dahua&UniLook NVR ONVIF Skladnosti & Hikvision Združljiv-ONVIF določa skupne protokol za izmenjavo informacij, omogočiti večjo interoperabilnost v multi-vendor omrežja, video sistemi, Kot Swann, Lorex, Qsee, Dahua, Amcrest NVR, Itd.Najbolj pomembno je, da je Hikvision Združljiv, plug and play z Hikvision NVR; Enostavno nastavite.Blue Iris, Ispy, Mejnik podprte, NAS, QNAP,programska oprema NAS podpira.

Vloga je povezovanje z Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P, na Primer ) Ni nobenih drugih dodatnih operacij, neposredno poveže naše Anpviz 5MP kamero Dome Varnostna Kamera Hikvision NVR POE vrat.Hikvision zasebnih sporazum, ki bo poskrbela, da "Play & Play" takoj.

High-End Quaity Garancija: Vse naše blaga, ki so narejeni po VRHU proizvajalec na Svetu.

7-24 poprodajne storitve: Imamo odlične prodaje in poprodajnih ekipa za podporo vam.

Hitra dostava: imeli Smo zgradili HU, DE, ES, AU, NAS Skladišče.Večina naših postavke so stanja na lokalni ravni, da poskrbite, da hitro dostavo.

Strokovno Ekipo, saj 2006: To je vaša najboljša izbira za spletno trgovanje.

Stranka uvoznih dajatev in Davka ( DDV), ki NE VKLJUČUJEJO : Kupci, ki morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Daljinsko dostave polnjenje: Če je vaš naslov na daljavo, boste morali plačati dodatne stroške prevozov ali pls, da nam drug naslov, ki ni oddaljeno.

Specila za ruski prijatelji: ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot Pk-termeptuj.si Premium Ladijski promet).Drugače Pk-termeptuj.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju dostave.

15 mesecev garancija za večino izdelkov od datuma nakupa.

V garancijskem roku lahko obrnete na našo tehnično podporo, ekipa kadarkoli s sporočilom; E-pošta, Telefon; Skype; Facebook; Youtube.

Senzor CMOS
Blagovna Znamka UniLook
Stenski Nosilec Strani
TF Kartica 128G TF Kartica
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01 Lux
Vrsta IP Kamera
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Napajanje S POE tehnologijo
Namestitev Strani
Shranjevanje NOBEN
Slog Kamera Bullet
Audio Izhod 1CH RCA
Zorni Kot 85°
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Visoke Ločljivosti 8.0 milijona slikovnih Pik
IR Razdalja(m) do 30 m;
Poreklo CN(Izvora)
Napajanje(V) DC12V
Poraba Energije(W) Max 25 W
Podprte Mobilne Sisteme ios
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Milijona slikovnih pik 8MP
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Senzor Blagovne Znamke Sony
Stiskanje Video Format H. 265
Certificiranje CE
Podprti Operacijski Sistemi windows 8
barve Bela
Številka Modela IPC-B780WD-S-4X
Tehnologija Infrardeči
Objektiv (mm) 2.8-12mm

Podobni izdelki