Bohemian blazino Preprosto Perilo blazine Perilo pillowcases Doma Dekor Kavč, blazine

Nov izdelek

€7.61

€11.71

-36%

Oznake:

avigers luksuzni blazine, blazine pokrov sive boho, blazine okno, bohemian vrgel blazino, stol puff, pogojnega izpusta bohemian, bohemian blazino, primeru 45x45 blazine, vzglavnik, boho dekor

Dobrodošli v Moji Trgovini.Dober dan.

Vse blazine prevleke so sešiti strokovno

Preprost barve, preprosti vzorci, vendar ne izgubi okusa.

Visoko Kakovost.

Nekatere barve lahko prikažejo drugače, zaradi monitor ločljivost, barvanje veliko, razsvetljava in drugi dejavniki so izven našega nadzora.

Opomba: vzorec je samo na sprednji strani.Dragi prijatelji, prosim, ne skrbeti za kakovost izdelkov težave, naše resnične izdelke s ta opis ni skladna.To je 1pcs ceno.Prosimo, izberite svoj najljubši izdelek številko.ŠT.01~NO.04; lahko kupite 4PCS blazine skupaj, Boste dobili zelo dobro ceno.

Izdelki Dejansko fotografiranje

Hvala za obisk naše trgovine!!

Funkcije izdelka

Velikost:45cmx45cm(približno 17 "x17" ) Tkanina Izdelka: 100% naravni zgostitev Perilo Bombažne Tkanine.

Nadev: Ni nevidna zadrga design.odstranljive in pralne Nega: Pranje v hladni vodi, na nežen cikla ali z roko.Ne uporabljajte belila.

Suho, ravno ali visi, da se posuši.Železo glavo na bombaž temperature s paro.Prosimo, Upoštevajte: 1.Tam lahko 1-2 cm odstopanja obstajajo. 2.Majhna sprememba v barvi je mogoče kot slike ponavadi, če želite spremeniti barvo nekoliko.Pokrov lahko nekoliko skrči. 3. prosimo, pranje to zajema sepapately iz druge krpe za tla materiala. 4. Barve niso prikazane tako natančno, kot je v resničnem življenju zaradi razlike med računalniški monitorji.Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če imate kakršnakoli vprašanja.Jaz bi bil vesel, da slišim od tebe!Izdelek vključuje: 1 kos vzglavnik pokrov(ne vključuje notranjo blazino)

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Predmeti so le odpremljeno po prejemu plačila.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz.

9. Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

Plačilo

1 .sprejemamo kreditne kartice, v realnem času banka prenese in brez povezave plačila.lahko izberete eno od njih plačati za to.

2. Pred oddajo naročila, prosimo, potrdite, določanje cen in druge podatke s strani dobavitelja.

3. Prosimo, plačati v roku 3 dni po oddaji naročila.

4. Bomo samo ladje za privzeti naslov v AliPay če ne boste nas obvesti.

5. Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom

6. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Povratne informacije

1. Zanašamo se na naše Alibaba ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, vaše mnenje je zelo pomembno za nas, prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev.

2. Nudimo vrhunsko kakovost in dobre storitve.Skrbimo za naše stranke, vrednost, in njihovo mnenje.Zato smo poskušali ustvariti vzdušje zaupanja in poštenosti .Mi smo veseli, da tvorijo uspešen poslovni odnos z novimi strankami po vsem svetu.

3. Vaše zadovoljstvo nakupovanje je ključno pomembno, da nas O VRAČILO: 1. Odprite parceli takoj, ko ste jih dobili, da preverite, če je izdelek, ki ste jih naročili 2. Če je kaj narobe z izdelkom, nas kontaktirajte na prvi čas.Vse vrne prispevke, ki morajo biti v popolnoma novem stanju, kar pomeni, da je element, ki je nikoli ne uporabljajo in hranijo v originalni embalaži.

4. Ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive

5. Ne terjatve bo počaščen 3 dni po package prejeli DAVKOV IN DAJATEV: 1. Vaša naročila lahko ob upoštevanju uvoznih dajatev in/ali davki in morebitne dodatne pristojbine za po meri potrditev kriti vas. 2. Če je paket zavrnjen zaradi svoje zavrnitev plačila carinskih dajatev in/ali dajatev, in kupec zahtevek spora, imamo pravico, da prezreti tega spora in ne prekrivajte nadomestila.

Polnjenje Ne vključujejo blazino jedro
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 45cm*45cm(about 17"*17")
Vrsta Cusion
Slog Navaden
Številka Modela Perilo Blazino pokrov
vzorec TISKANE
Način Ogrevanja NO
Uporaba Božič, Dom, Hotel,Dekorativne, Stol, Tla, Na Prostem, Posteljnina
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Material Perilo/Bombaž
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Funkcija Anti-Decubitus
Oblika Kvadratni
Starostna Skupina Odrasli

Podobni izdelki