Reolink RLK8-800B4 4K Varnostne Kamere Sistem 8ch PoE Video Snemalnik 4pcs 8MP PoE Kamere 24/7 Snemanje za Smart Home Security

Nov izdelek

€366.53

€555.36

-35%

Oznake:

varstvo varnostne kamere, za dom, fotoaparat secur, fotoaparat reolink, 2 cctv kamere sistema za zaščito, komplet, kamera ip poe, Reolink, poe injektor, ios nadzorna kamera, homekit stikalo

Naročila DE, UK skladišče lahko dobite DDV račun.Pišite nam, če jo potrebujete.

Uporabite za Več Priložnostih

Reolink 8MP 4K Ultra HD varnostne kamere sistem 8ch 2TB HDD NVR & 4pcs PoE IP Kamere Nepremočljiva Video in Avdio nadzor kit RLK8-800B4

4K Ultra HD, Bolj v Podrobnosti

4K Ultra HD (8MP, 3840 x 2160) zagotavlja skoraj 4-krat jasnost kot 1080p.To vrhunsko kit lahko kažejo najboljše ključne podrobnosti v živost, celo ko boste digitalno povečavo tako, da vsako nejasnost v video posnetkov, ki ste izpolniti, preden je razjasnjene.

Do 30 m night vision

18pcs ir Led in napredne tehnologije IR bi Reolink B800 odlična night vision varnostne kamere, dajanje v najem vidite vsakem primeru je jasno tudi v temi.Z dolgo nočno gledanje razdalje do 100 metrov, lahko natančno opredeliti prisotne v primeru preko video posnetki, posneti z B800 video nadzorna kamera.

24/7 Nadzor in Snemanje, NVR Nikoli ne Spi

To 8CH 4K PoE NVR varnostne kamere sistem podpira hkratno živo krmo in 24/7 snemanje za vse fotoaparate.v B800 varnosti IP kamero lahko ne samo snemanje samo motion posnetki, ampak tudi vsako minuto, kaj se je zgodilo.Ko nekaj neobičajnega, da se odkrije, boste dobili obveščeni takoj.Nikoli ne boste zamudili ničesar.

Ponovno nameščen trdi disk lahko Spremenite za Več prostora za Shranjevanje

RLK8-800B4 je s ponovno namestili 2TB HDD.Če želite bolj večji shranjevanje, lahko spremenite 2TB HDD, da 4TB, prav tako lahko priključite dodatno 4TB zunanji HDD, da NVR, da razširi svoje shranjevanje.

PoE – Enostavna Namestitev, Tudi za Začetnike

Pravi plug and play varnostni sistem!To zunanja oblika PoE (Power over Ethernet), z enim omrežni kabel, ki povezuje vsakega IP kamera za NVR tako za napajanje in video prenosa signala.Enostavno ožičenje – ožičenje proces ne more biti enostavnejši za domače mojstre in začetnike.

Daljinsko Ogled, Kadarkoli in od Kjerkoli

Na daljavo ogled ip kamero preko prostega Reolink Aplikacijo na mobilni napravi, prosti Reolink Odjemalca na vaš računalnik, spletnih brskalnikov (IE, Google Chrome, Microsoft Rob, Safari, Firefox, itd.).

Poudarkom na Področjih, Ki so pomembna

Lahko označite iz ustreznih področij za zaznavanje gibanja, da se osvobodiš iz lažnih alarmov.Če kdaj zaznavanje gibanja se začne, boste prejeli instant email opozorila z posnetke in APLIKACIJO alarm potisnil tako, da ustrezne varnostne ukrepe bi lahko sprejeli.

Smart Gibanja Opozorila

To 4K 8MP varnostne kamere zazna gibanje in vas obvestili takoj po push obvestila, e-pošte, opozoril in zvočni signal se sliši.Lahko prilagodite vse vrste opozoril, da ustreza vašim potrebam.

Zaznavanja Gibanja Urnik za NVR

Zaznavanja gibanja na NVRs je omogočen ves čas privzeto lahko uporabniki urnik, ko je zaznavanje gibanja bo delo in ko se, ne glede na dejanske potrebe.

Predvajanje videa -- Spomnimo Dogodkov in Trenutkov

Predvajanje funkcija tega NVR RLN8-410 vam omogoča, da vedo, celotno prireditev. · Replay pomembne dokaze ali smešno video zapise. · 4-kanalni hkratno predvajanje · Lahko hitro iskanje za kateri koli dogodek, ki se je zgodilo v vsakem trenutku. · Časovnik os načrtovanja v split zaslon omogoča priročno za vas, da prosto pojdite nazaj na različnih dnevih, urah, minutah za ogled prireditve ste zamudili.

Delo z Reolink Wifi Kamera

RLN8-410 lahko dela dobro z Reolink PoE kamera za 24/7 snemanje, gibanja odkritjih, v živo stališča, predvajanje in več funkcij.In prav tako podpira delo z Reolink wifi kamera če so v istem LAN.

Pripravljen za Kjerkoli, v zaprtih Prostorih in na Prostem

Ne skrbite, naj te 4K Ultra HD PoE kamere kjerkoli znotraj ali zunaj.Z IP66 nepremočljiva rating, te kamere nikoli ne bo skrčila pred elementi, kot so zamrznitev dež, metež, izjemnega mraza in toplote.B800 je resnično leto varnostne kamere.

Brezplačne Posodobitve Vdelane Programske Opreme

Brezplačno Reolink posodobitev strojne programske opreme pomaga vaš fotoaparat/NVR tekočem z up-to date funkcije, kot tudi določitev koli napake ali glitches.

Podrobnosti o RLN8-410 NVR in B800 IP kamere

Snemanje Hitrost Sličic PAL
Max. Uporabniški Dostop 20 Uporabnikov
IP Video Vhod 4*B800 Prostem PoE IP Kamere(podpora do 8 Reolink fotoaparata)
Shranjevanje Vnaprej nameščen 2TB HDD(podpora do 4TB)
Ločljivost Glavni Tok
Blagovna Znamka Reolink
Vidni kot Horizontalno
Zmanjšanje Hrupa 3D DNR
Podprti Standard IEEE 802.3 na
TV-Sistem PAL
fotoaparat napajanje NVR PoE Omrežna Vrata
Številka Modela RLK8-800B4
slikovni Senzor 1/2.5" CMOS Senzor
Kodiranja, Glavni Tok
Avdio Vhod Kamere z vgrajenim Mikrofonom
Dolžina Kabla 18 m
Delovno Okolje Temperatura
Poreklo CN(Izvora)
Nočno Gledanje Na Daljavo do 30 m;
Certificiranje ROHS
Objektiv f=4.0 mm F=2.0
Učinkovitih Slikovnih Pik 3840x2160 (8.0 milijona slikovnih Pik)
Video Vhod 8 Channel
Backlight Osvetlitve Podpora
Zunanji HDD 1 x Esata (Varnostno kopiranje)
Format Kompresije H. 265
OS Podprte PC
KOS Fotoaparata 4pcs

Podobni izdelki