Vžig Chris Smith close-up fazi ulica tipko preko računov productstoys debelo brezplačna dostava, kot je videti na TV,čarovniških trikov

Nov izdelek

€10.36

Oznake:

kocka ledu maker, čisto tv, odbor magic trick, close up magic, čip magic trick, tom kamna, kot je razvidno iz tv, kot je razvidno tv, magic trick sansmind, tv ozadje

Demo:http://v.youku.com/v_show/id_XNjU2NTIwMjU2.html OPIS

Vžig je na ključ, ki lahko prodre skozi katerokoli izposojenih predmetov - menice, sladkorja, zavitek, tudi za gledalce je rokav.Vendar, ko boste rip ključ ven, ni luknjo, št rip in nobene škode!Lahko podaš ključ in izposojene predmet, TAKOJ za izpit - obstaja samo eno tipko.Ne bodo našli ničesar, ker Vžiga je PRAVI AVTO KLJUČ, ki lahko zdrži najbližje pregled - tudi z locksmith!

Vžig je vedno na vas.Ko ni v uporabi, da potuje inconspicuously na vaš ključ verige.Ampak, ko ste pripravljeni za izvedbo, ni fumbling - samo odstranite iz svojih hitro sprostitev carabiner (vključeni) in vaš niz za opravljanje.

Ravnanje je tako enostavno, lahko vsakdo nauči v nekaj minutah.Tam je tudi kratka metoda, ki bodo dobili opravljajo takoj.

Vžig motorja se lahko izvede kjerkoli - obdan.To je dobro za namizni lijake, čarovniki on-the-go, in tiste, spodbuda trenutek situacijah, ko nekdo vpraša "vidijo nekaj".

Vžig prihaja z poučni, ki uči, 3 različne postopke:

Ključ do bill Tipko skozi sladkorja paketni prenos Ključnih skozi majico Opozorilo:

1).Nekaj rekvizitov, ki morda nimajo Navodila

2).Nekaj rekvizitov, ki imajo samo Kitajski ali Japonski Navodila.

3).Nekateri poučevanja video v Kitajski, lahko bi se glasi delovanje

Opomba:

Od zdaj na,priporočamo vam, da izberete Pk-termeptuj.si Standardna Dostava, kot ste način dostave,je varneje ,hitreje in bolj varno.ko ste naleteli na nekaj težav, da blago z zamudo in poškodovanih.Odškodnine bodo obdelani v roku 1-2 dni.Če se odločite, poštnih, ne bo težav in obdelavo cikla bo več.

Če imate težave,se nemudoma obrnite na nas in vam Bomo ročaj z njim v roku 24 ur.Če ne bo rešil, sem ponovno pošlje ste nov red, ali nadomestila si v naslednjem vrstnem redu (Dala nekaj popust za naslednji vrstni red).

[Sporočilo] se lahko obrnete na naš live podporo strankam prek TradeManager.Če smo off-line, prosim, pustite sporočilo na TradeManager ali pošljite mi e-pošto.

Sporočila so navadno odgovoril v roku 24 ur delovni dan.

*Plačilo*

Sprejemamo DEPOZITNI / Credit Card , VISA .Paypal, Banke elektronskih Prenosih in Western Union.

Mi bomo poslali merchandises bomo v najkrajšem možnem času.Prosimo, e-pošta na katero koli vprašanje pred oddajo ponudbe.

*Vrnitev Politika*

Mi bo dal polno nadomestilo samo, če je predmet, ki ga prejmete, se razlikuje od opisa.Povračilo denarja bodo imeli, ko postavka je prejel nazaj v trgovino.To mora biti vrnjeni v roku 3 dni od prejema in v stanju, kot je bila poslana na.Morate stik z nami, preden odpremo vse elemente nazaj.Ne bomo povračilo stroškov dostave.

*Dostava*

1. Lahko si na moji katalog in se svobodno odločajo vaše stranke, ki so na seznamu.

2. Predložiti podrobne informacije o zahtevanih izdelka, ko vam naročilo.

3. Pošljite mi vaše stranke, naslov za dostavo, če ste naročilo (tudi vi lahko napišete naročnika, naslov za dostavo neposredno)

4.Vsa naročila bodo odposlana v 2-5 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

5. Pri nakupu, prosim, pustite vaše celotno naslov.Bomo preverite, ali vaš naslov z vami.

6. Ponavadi, vaš naročila, bo poslana preko EMS (2-8 delovnih dni za dostavo) mala naročila, bo poslana po DHL, UPS.TNT ali FedEx.Večino naročilo bo dobavljeno po morju tovora.Če ne želite, da uporabite hitre dostave, Prosimo, obrnite na prodajalca.

7. To je enostavno, hitro in vrh je primerno za vaše podjetje.

*Davčna*

Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali Odgovorni za tovor iz in doma.

*Povratne informacije*

1.Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2 Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3 Obrnite na nas po e-pošti ali naše trgovine manager,pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Starostni Razpon Odrasli
Opozorilo no
Vrsta Palec
Številka Modela 2564D
Značilnosti Enostavno Narediti
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Velikost One Size
Material Kovine
Je Navodila, Vključena No
Spol Unisex

Podobni izdelki