Vroče!!! Moške Kolesarske Jope Kolesarske Jakne pletene Jope Kolesarjenje oblačila Kolo vrh kolesarske majice Kolesarske obrabe mtb Srajce Modra Rdeča Črna

Nov izdelek

€10.12

€12.34

-18%

Oznake:

jakna moški mtb, cycl jakna, jakna wosawe, kolesarska jakna moški, cikel jakna moški, 15 žep jakna, cikel jakna ženske, kolo jakna moški, jakna mtb, jakna santic

Dobrodošli na moji trgovini!

Material:

Majica:100% Poliester

hlače: 80% Poliester&20% lycra

COOLMAX:quick-dry funkcijo in da se počutite bolj udobno

Značilnost : Hitro sušenje

1. Zelo Dihanje in vrhunsko wicking uspešnosti tkanine kolesarski prestavi v končni fazi, vodenje, vas suho in kul.Tudi vi ste prepoten, Jersey nikoli ne držijo za vašo kožo.

2. Za pomoč igralci tudi v najbolj neugodnih okoliščinah lahko vzdržuje prijetno temperaturo in vlažnost zraka in odvajanje potu; ki verjamemo, da bo tudi pomagalo, da bi dosegli najboljše rezultate.

3. Skrite spredaj zadrgo.

Izberite velikost : Prosimo, da velikost, ki jo želite v sporočilo.

velikost : S-M-L-XL-XXL-XXXL ali mešanica velikost

Spoštovani Kupec Pozornost Prosimo, Da:

Naši Kolesarski Dres je Azijskih, Manjšo od Evropske Velikosti, Tako da Boste Morali Izbrati Eno Veliko Večji Velikosti.Hvala za vašo pozornost !

Dostava:

Uporabljamo China post letalstva paket prevoz po vsem svetu,Bomo ladja izdelek v roku 2 delovnih dni z Letalom, ko plačilo je očiščeno.Običajno več kot 90% paket pošljite na Severni Ameriki, Evropi, in Oceanija traja 2-3 tedne.Le nekaj traja manj 2 tedna ali več kot 3 tedne,Druge države, morda pa potrebujete malo časa.

Vse številko za sledenje je na voljo.

Če vam je ljubše, EMS dostave, prispe v 5 do 7 delovnih dni.Vendar je poštnina višja.

Plačilo:

Ogledate si lahko plačilo slog ob nakupu blaga.

Napovedi:

Vračilo kupnine ali zamenjave Storitev je na voljo, Če niste zadovoljni.Pa Stranke so odgovorne za poštnino za vračilo predmeta.

Pišite nam:

Medtem ko je v malo verjetnem primeru, če niste zelo zadovoljni s transakcijo, vas prosimo, da nam pišite prvi.Kot pošten prodajalec, smo vedno odprti za obravnavo in reševanje sporov / dissatisfactions iz naše "Kralji"

Toplo poziv:

Zaradi različnih razlogov, smo morda nekaj časa ne bo, on-line, lahko nam sporočilo ali e-pošto, bomo odgovori, da vam v najkrajšem možnem času.Upam, da boste imeli lep dan in nakupovanje srečno!

Ljubezen, življenje, ljubezen športne!

Postavka Vrsta Jop
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Zadrgo Dolžina Delno Zadrgo
Številka Modela Kolesarska oblačila Kolo vrh
Vrsta Tkanine DRES
Šport Tip Kolesarjenje
Blagovna Znamka weimostar
Sezona Poletje
Material Poliester
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Spol MOŠKI
Funkcija Quick Dry

Podobni izdelki