Lesene Slika Budilka Kognitivne Digitalno Obliko Igrače Vrvica za opaljivanje tega rezanje Navojev gradniki Multi-funkcijo Zbiranja Igrač

Nov izdelek

€5.01

€5.89

-15%

Oznake:

blok zgraditi, veliko nit, noge blok, dekle vrvica za opaljivanje tega, šivanje nit, srebro bloki, sk nit, blok opeke, blok lego, vrvica za opaljivanje tega gledati

Bullet Točk:

1、Spodbujanje spoznavanja sposobnost: Baby gradnik beaded ura obliko igrače, z večnamensko digitalna ura načrt, lahko pomoč baby vem, oblika, barva, število, in tudi igral kot noge!

2、Strani prilagodljivost vaja: Noga oblikovanje in razumevanje gradnike lahko pomoč baby uresničevanje strani prilagodljivost.

3、Edinstven design: Enostavne grafike in multi-color design lahko izboljša otroka kognitivne sposobnosti barvo in obliko, tako da otroka lahko naučijo, medtem ko igranje.

4、Roke-na in razmišljanja, sposobnost promocije: Otroka lahko prosto tekmo številko, in igranje gradnik ujemanje igro lahko uveljavljajo otroške roko oči usklajevanja sposobnost in logičnega razmišljanja, sposobnost!

5、Večnamensko slika ura: Mama in oče se je mogoče naučiti otroka, da prepozna čas, negovanje koncept časa, in spodbuja nastajanje koncept digitalne čas.

To je ura obliko slika spoznavanja lesena gradnja blokov in noge design vrvica za opaljivanje tega igrače za dojenčke in majhne otroke, da vedo, barvo, obliko in številke in izboljša njihove kognitivne sposobnosti in hands-on, logičnega razmišljanja, sposobnost in tudi obdeluje njihove koncepte časa.

Parametri:

Ime izdelka: beaded ura

Primerno starost: nad 12 mesecev

Glavni material: visoko kakovost lesa

Velikost izdelka: o 18*18*2.5 cm/7.09*7.09*0.98 v

Značilnosti izdelka: okolju prijazen vodni barve, gladko površino in visoko kakovost lesa

Namen: večnamensko digitalna ura, gradnik beaded igrača, lahko pomoč baby priznati, oblika, barva, število, in izboljšanje otroka spoznavnih sposobnosti in sposobnost logičnega

Opis:

1.Baby gradnik beaded ura obliko igrače, z večnamensko digitalna ura načrt, lahko pomoč baby vem, oblika, barva, število, in tudi igral kot noge!

2.Noge design, in razumevanje gradnike lahko pomoč baby uresničevanje strani prilagodljivost.

3.Enostavne grafike in multi-color design lahko izboljša otroka kognitivne sposobnosti barvo in obliko, tako da otroka lahko naučijo, medtem ko igranje.

4.Otroka lahko prosto tekmo številko, in igranje gradnik ujemanje igro lahko uveljavljajo otroške roko oči usklajevanja sposobnost in logičnega razmišljanja, sposobnost!

5.Mama in oče se je mogoče naučiti otroka, da prepozna čas, negovanje koncept časa, in spodbuja nastajanje koncept digitalne čas.

Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo ali dvoma o naših produktih, prosimo, da nas kontaktirate preko kupec novice v prvič, vam bo dal zadovoljive rešitve v 24 urah!

Črtna koda No
Certificiranje CE
Blagovna Znamka MezoJaoie
Starostni Razpon 0-12 Mesecev
Opozorilo NOBEN
Spol Unisex
Številka Modela Beaded ura
Material Drugo

Podobni izdelki