OBDPEAK 10 Cm Zaslon na Dotik 1080P Avto DVR Tok Media Pomišljaj Fotoaparat Dvojno Objektiv Video Snemalnik Rearview Mirror 1080p Kamera Zadaj

Nov izdelek

€40.38

€57.69

-31%

Oznake:

ogledalo rekordno, dvr dvojno kamero avto, avto dvr ogledalo, smart mini dvr snemalnik, snemanje video, 10 inch 4g rearview mirror dvr kamere android gps, dashcam dvojno gps, obdpeak d80, android rearview mirror, mi dvr

OBDPEAK A950 Avto Kamera DVR Armatura deluje cam

>> 24H*7 Service Podporo

Na OBDPEAK, naš cilj je, da trdo delamo, da bi inovativnih strojne & programske opreme za Avto Kamera DVR Dash cam, da bi vam, da osebno izkušnjo.

Zakaj uporabljati pretakanje medijev?

Original rearview mirror vizijo slepa pega obstaja.Na primer,Deževne dni, zadnje vetrobransko steklo je kapljic vode in madeži, ki vplivajo na pogled.Megleno dni,Preveč ljudi v avtu, ali se kopičijo blaga zakrit pogled in tako naprej.Teh razlogov bo privedlo do mrtvih kotov v originalni vzvratno ogledalo, ki nastanejo v prometnih nesrečah.Uporabite pretakanje medijev, ogledalo, je lahko dober način, da se izognemo teh težav.Hkrati pa je širše perspektive in jasnejšo sliko.

G-Senzor

Vgrajeni G-Senzor dobi vključite z nenadno trčenja in ključavnice trenutni video datoteke, kot pomemben dokaz za nadaljnje preiskave.G-Senzor se knjižijo tudi 3-Osni vpliv podatkov na X-Y-Z Osi grafa, tako da boste lahko videli in dokazati, kdaj in kje ste zadeli, da pot luknjo na cesti ali kje točno vpliv je prišlo na google maps.

Super Night Vision OBDOEAK A950 dash cam funkcije 【6 all-steklo z visoko ločljivostjo objektivom】 【industriji vodilni F1.8 zaslonke】 【visoko občutljivost slikovnega tipala】 za zagotovitev odlično night vision.Bolje, kot druge ogledalo dashcams, ki se kaže zlasti v šibki svetlobi ali osvetlitvi stanja.

Realni čas Prikaza Vzvratno Parkiranje, prikaz

Smart zadaj zorni kot preklapljate med vožnjo in parkiranje.Da bi lahko videli vse nadaljnje vozil in predmetov jasno zadaj

vas, medtem ko je v realnem času vožnje in ga bo manjša pogled od zadaj kota samodejno dati bližje varnostno kopiranje slike, ko parkirišče.

Zanke Za Snemanje

Z zanko snemanje je omogočeno, lahko uporabniki bodo imeli možnost, da snemate video posnetke v zank 3 / 5 / 10 minutni video datotek in zapis na TF kartice do prostora, ki je prazna.Potem, najstarejši datoteka bo samodejno prepišejo.Ampak, glede na težo zaznavanje, zaznavanje gibanja, parkirišče spremljanje ali v sili datotek ni mogoče samodejno prepišejo.

Parkiranje Zaslon

24-Ur Parkiranje Zaslon deluje na notranje baterije.Če nekdo zadetkov vaš avto in vpliv doseže G-Senzor Ravni, nato pa fotoaparat se vklopi in snemanje 1-min video, nato pa SE zaskoči & SHRANI, DA ...Parkiranje Način Dobil Aktivira, Ko Ste Bili Proč.Tako da boste vedeli, da preverite zadnji shranjeni video datoteko, da vidite, kdo je strmoglavilo vaš avto. (Ta funkcija zahteva nakup 24-urno parkiranje spremljanje različica)

OBDPEAK 10 Inch DVR zaslon

Toplo in Pomemben Namig

1.Kaj modelov avtomobilov, ne OBDPEAK dash cam ustrezala?

Kot OBDPEAK dash cam zagotoviti elektrostatično adhension namestitev.primeren je za 95 % modelov avtomobilov na trgu.

2. Kaj Pretakanje Medijev Rearview Mirror?

Pretakanje Medijev Rearview Mirror zamenja normalni rearview mirror.in zadnjo sliko je displayde na zaslonu v realnem tiem skozi kamero zadaj.

3.Lahko sprednji fotoaparat in kamera zadaj, hkrati rekord?

Če kupite različica, ki vključuje tudi kamera zadaj, ki jih lahko snemanje video posnetkov hkrati, in jo shranite na TF Kartice.

4.Kaj je jezik, se naprava podpira?

Kitajski, Angleški, Japonski Korejski Ruske Danski Francoski Češka Poljska Portugalska Nizozemska Tajska Turški

5.Kako je izdelek pakiran?O času dostave izdelka?

Izdelek je originalno pakirana v kartonski škatli.zunanji zaviti zraka stolpec anti šok napravo.Ne bo poškodovan.Po preverjanje plačila, bo ladja v roku 48H iz Kitajske skladišče.in 24H ladje iz lokalnega skladišča . (Kitajska delovnega časa)

6.O poprodajne storitve

Prosimo, da nas obvestite, če se prejeti blago s težavo.sprejemamo zameno za

7.Kaj je video spec?

OBDPEAK smart dash cam podpira snemanje video posnetkov v ločljivosti 1080P.sem.e.razsežnost video je 1920*1080 slikovnih pik.Vsak drugi dash cam evidence 30 sličic.sem.e. 30FPS.

8.Moram ročno vklopite in izklopite, pomišljaj cam?

Po dash cam priključen na vtičnico za vžigalnik posodo v avto.vam ni treba ročno vklopite ali izklopite to.Vsakič, ko je avto začel (tj.vžigalnik za cigarete vrata je vklopljen).dash kamera samodejno škornji gor.Dash kamera samodejno izklopi, ko vozilo je izklopljen (tj.vžigalnik za cigarete vrata je izklopljen).

Nekatera vozila vžigalnik ohranja biti vklopljena, tudi če je bilo vozilo izklopite.v tej situaciji.boste morali ročno izklopiti dash cam.In ob naslednjem zagonu vozila.boste morali ročno vklopite dash cam.

9.Kaj pomnilniške kartice ne OBDPEAK podporo?

OBDPEAK podpira standard Micro SD card (TF card) z zmogljivostjo 16 GB 32 gb in hitrostjo Class10 ali zgoraj.Poskrbite, da boste uporabili visoko kakovostnih shranjevanje kartic iz znane blagovne znamke.Dejanska hitrost pisanja in zmogljivosti nizke kakovosti pomnilniške kartice lahko nižji od objavljenih.Video se ni običajno shrani na nizko kakovost pomnilniške kartice.Mi ne prevzema odgovornosti za takšne primere.če ne morete prepričajte se, da imate dobro TF Kartice,prosim, kupite naš Prvotni TF Kartice skupaj.

10. Zakaj je samo snemanje številnih 1 min video.lahko je biti 2mins.3 min.4mins ali več?

Video posnetka je 1 min vsak čas.

Razlog za to je, da DVR odstrani prvi video automaticlly, ko je kartica polna.

Če video je predolgo.morda vse najdaljši video, bodo odstranjeni.

Če želite preveriti, ali nekaj video, zlasti nekateri pomemben čas.ne boste našli ničesar

Blagovna Znamka OBDPEAK
Število Leč 2
Avto DVR Full HD 1920*1080P Video Ogledalo
OSD Jezik Ukrajinski
Velikost Zaslona 10 inch
Slikovni Senzor 1/3 Barvni Cmos
Video Kodo H. 264
Dash fotoaparat dvojno objektiv Vozilo Fotoaparat
170 Stopnja Širokokotni kamera spremlja 3 pasovi za udobno
Max Zunanji Pomnilnik 64 G
Dve kameri Dve kameri snemanje in shranite na istem času
Avto Dvr Rearview Mirror Fotoaparat Pogled Od Zadaj Kamero S Monitor
Ločljivost Kamere 1920x1080
Skupščina Način Rearview Mirror
Življenjska Doba Baterije Morali priključiti polnilnik
Zaslon Na Dotik Da,
Posebne Funkcije Širok Dinamični Razpon
Tajnik avto avto kamera full hd
GPS logger NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Vmesnik AV-V
Sličic Na Sekundo 30
Slikovnih pik 1200Mega
HD stream medijev Zaslon 10 Inch pretakanje medijev zaslon na Dotik
Baterija Vgrajeno
Zorni Kot 170°
Proizvajalec Čipov Generalplus
Video Format AVI
Izvirni Paket Da,
Kamera Zadaj Da,
avto dvr Avto Dvr Rearview Mirror Fotoaparat
Zaslon IPS
Zaslon razmerje 16

Podobni izdelki