Megla Luči Bi-xenon Objektiv Za Mazda 2 3 5 6/Mazda CX7 CX5/Mazda Axela Avtomobilov Pribor za Natikanje Slog DIY Uporabo H11 HID Xenon Žarnice

Nov izdelek

€43.27

€49.73

-13%

Oznake:

Mazda 6, h8, cx5, žarnica xenon, rx8, osram led, komplet motherboard, de led h11, neposredno mazda 3, mazda cx 5 dodatki brošura

Megla Luči Bi-xenon Objektiv Za Mazda 2 3 5 6/Mazda CX7 CX5/Mazda Axela Avtomobilov Pribor za Natikanje Slog DIY Uporabo H11 HID Xenon Žarnice

Meglenke so namenjene uporabi, ko je vidljivost slaba in ovira megla, dež ali sneg.Namenjeni so za osvetlitev cestno površino in robnika, rami, in robovi cesti.Meglenke so omejen obseg in so najbolj učinkoviti pri nizkih hitrostih.V slabi vidljivosti meglenki ne dela za kratki svetlobni pramen luči.Zaradi svoje zasnove, meglenke zmanjšanje bleščanja nazaj iz megle ali padca snega, zaradi česar so boljša izbira v takih pogojih.Tako bo kot nalašč za vas, da svoj našo novo bi-xenon luči za meglo objektiv, ki z širok pramen za osvetljevanje ceste, tik pred vami.

Specifikacija: Bučka Velikost: H11 HID/Britune H11 LED Žarnice.Značilnost: Bi-xenon projektorji, ki ponuja tako high beam in nizko žarka funkcijo.Objektiv: Dodatni HD Objektiv/Modra Objektiv.Visoko prozornega stekla optimalno projektor, izboljšati učinkovitost in lepoto avtomobila, izboljšati prepoznavnost v težkih dež, sneg, težka megla, nočna vožnja.Magnetni: Zmogljiv in nadgradili magnetni zagotovi luči za meglo objektiv ne bo zatakne, ko ga vklopite visoko nizko žarka svetlobe.Reflektor: Polno kovinski reflektor, bolj trpežne in zagotavljajo visoko pod nadzorom svetlobe koncentracija povečati prepoznavnost.Cut-off Line: Ravno cut off line.V nizko svetlobni vzorec, svetilnost je oster in jasen; v high beam vzorec, svetilnost se osredotoča ampak ne slepi vozniki, ki prihajajo z nasprotne smeri.Svetilnost: Super svetle luči in življenjska doba doseči, da 50000Hrs.Lahko izboljšali svojo vizijo z večjo osvetljenost.Ocenjeno Nepremočljiva: IP67. To deluje dobro in zagotavljajo najboljše doživetje vožnje v megleno okolje ( Opozorilo: Po namestitvi žarnice, prosimo, uporabite nekaj filmov v celoti pečat žarnice luknjo, da bi se izognili vode, ki gredo v objektiv iz gap) Objektiv Platišča: Srebrno/Črni Barvi, bomo poslali naključno eno za vas!

Vgradnjo v Seznamu: Za Mazda 2 2007 Za Mazda Axela Za Mazda 5 2011 up Za Mazda 6 2011-2012 Za Mazda CX5 2011 up Za Mazda CX7 Za Mazda MX5 2006 Za Mazda 3 2.0 2006-2009

Paket Vključuje: 2 x 2,5 Bi-xenon Luči za Meglo Objektiv 2 x nametitev & Vijaki

Opombe: paket je brez sijalke in predstikalne naprave, če potrebujete pretvorbo komplet skupaj, vas prosimo, preverite svoj naslednji link za to.Če potrebujete H11 LED žarnice skupaj, vas prosimo, preverite povezavo za to.

1. Prosimo, preverite jasno sliko, opis in pojasnilo, da je zaradi vpliva monitor ločljivost in okolje, slika, barva, je lahko mogoče malo drugačen od materiala predmeta. 2. Za pospešitev vaše naročilo, vas prosimo, sporočite nam vaše podrobnosti na zahtevo, kot so barve, temp, žarnica, vrste, itd., in pustite nam vašo podrobno ime, naslov, telefon/mobilni telefon številko, poštno kodo. 3. Prosimo za razumevanje, da je davek na carinsko odvisno od prava v vaš velik državi, to je izven našega nadzora.Vse dodatne dajatve, ustvarjene z carinjenje mora biti nosi kupec. 4. Prosimo, da vse oznake na izdelku prvotno kot vzdrževalni potrdilo. 5. Izhod balast je visoko votage linijo, prosim, ne cut za rejoint, to ni varno in ne more priti vzdrževanje.

1. Naročeno blago bo v roku 3 delovnih dni po plačilu potrjena. 2. Mi lahko ladja z China Post, HK Post, EMS, DHL, FEDEX, TNT, kot kupec, ki ga imenuje ali kot na naših trgovinskih pogojev.Dobavni rok za sklic: UPS & DHL: 4 do 8 delovnih dni (odvisno od države, dostavljeno) EMS: 10 do 20 delovnih dni (odvisno od države, dostavljeno) Kitajska Post: 10-40 delovnih dneh 3. Če ste omenjeni ne prejema blaga, v 30 dneh po plačilu storiti, pls, nam sporočite pravočasno, in bomo poskušali pomagati. 1. Vsi izdelki so testirani pred dostavo, da se zagotovi kupec prejme dobre kakovosti in pravico blaga. 2. Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Po prejemu predmetov povrnili vam bomo takoj.

1. Nudimo 1 mesec zamenjava in 12 mesecev vzdrževanja garancije.Elemente lahko nadomesti v prvem mesecu ali ohraniti za prvo leto. 2. Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov.(V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Velikost 2.5 inch
Tip 8 Bifocal meglenke Za Mazda CX5
Tip 15 Luči za meglo Namestite Komplet Za Mazda CX5
Svetlobni Vzorec Visoke/Nizke Luči
Posebno Bi-xenon Luči
tip 18 Rekonstrukcija Slog
Tip 3 Luči Za Meglo Zbora Za Mazda 3
Poreklo CN(Izvora)
Tip 10 HID Luči za Meglo Za Mazda 2
Tip 14 Luči za meglo H11 Za Mazda CX7
Vir Svetlobe Xenon
vrsta 17 Avto Oprema
Tip 5 Luči Za Meglo Montažo Kit Za Mazda 5
Tip 16 Luči Za Meglo Spremembe Za Mazda 6
Tip 6 Luči Za Meglo Hiša Objektiv Za Mazda 6
Tip 7 Bi-xenon Luči za Meglo Objektiv Za Mazda CX7
Element Teža 1.2 KG
Tip 13 Luči Za Meglo Nadgradnjo Za Mazda 6
Tip 9 Visok Nizek Žarek Luči Za Meglo Objektiv
Tip 11 Luči za meglo DIY Kit Za Mazda 3
Tip 12 Luči Za Meglo Za Avto Za Mazda 5
Blagovna Znamka BRITUNE
Tip 2 Luči Za Meglo Zamenjava Za Mazda 2
Tip 1 Leče Za Meglenki
Uporaba Rekonstrukcija
Napetost 12V
Velikost Balona H11 H8 H9 Xenon/LED
Moč 35W
Ime Modela 2.5" Meglenke Objektiv
Tip 4 Luči Za Meglo Skupščine Zamenjava
Katalog Vožnja Svetilke

Podobni izdelki