Star Vesoljsko Ladjo 31693 Serije Vojne Prostor Bojna Ladja Yamato Znani Čoln Tehnika Stavbe, Bloki, Opeke Otrok Igrača Rojstni Dan

Nov izdelek

€75.88

€94.85

-20%

Oznake:

blok zgraditi, lego moc, airsoft, avto lego tehnika, blok tehnika, flash igrača, lego pirat ladje, lego tehnika, yoda, zunanji prostor

Ime izdelka :MOC-31693 Category:MOC Svetu Ta Komplet Vsebuje:(C5098) 1783 KOS dobra kvaliteta opeke PDF stavbe navodila Velikost: L : 67 cm W : 14 cm, H : 17 cm OPOMBA !Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator .(V primeru MOC se odločite, ne prihaja z motorjem, boste morali kupiti motor sami, prosimo, bodite seznanjeni z njim.) Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.O shippment

1.Dostava Po Celem Svetu

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.KUPCI BODO ODGOVORNI ZA LADIJSKI PROMET TEŽAVE, KI JIH POVZROČAJO NAPAKE, V ZIP KODO, NASLOV, ITD.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čas Dostave:

Returen in vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

PREVOZNI STROŠKI NE VKLJUČUJEJO NOBENIH UVOZNIH DAVKOV,IN KUPEC, SO ODGOVORNI ZA CARINE.

Okvarjeni izdelek morate povedati, nam v roku 3 dni pritrjena s sliko okvarjeni del.Prosimo, vrnite jo s svoje stroške v roku 1 tedna od trenutka, ko je blago prejel.Bomo poskrbeli za izmenjavo novega za vas na enkrat. (morate vključiti vse originalne predmete, nepoškodovano, v resaleable pogoj, hvala).

ČE POTREBUJETE POVRAČILO DENARJA, SAMO POSTAVKA JE SEZNAM CENI SE POVRNE.KUPEC JE ODGOVOREN ZA LADIJSKEGA STROŠKOV DOSTAVE IZDELKOV NAZAJ.

Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,

bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.

Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5,Hvala vam!

Opomba: Ocena pod 5 lahko vodi nas slabo stoji situacija.

3C Certifikat
Certificiranje 3C
Črtna koda Da,
Plastika Tip ABS
Opozorilo Brez nalepk, le elektronska navodila
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Starostni Razpon > 3 let
Material Plastični
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)

Podobni izdelki