Dvojno Sonda Digitalni Mesa Termometer za Kuhinjo Pečica z Komercialne Sonda

Nov izdelek

€14.71

€17.51

-16%

Oznake:

dodatno opremo za avto smart, digitalni dvojno termometer, daljinsko tipalo termometra, v pečici termometer, meater, bbq brezžični, trmperture kuhinjski termometer, digitalni elektronski mesa termometer, g. bbq termometer, thermomet

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

OOTDTY

Značilnosti:

Zaslon 2 vrsti hrane sočasno uporabo enega žar termometer z dvojno sonde.Ta pečica varno mesa termometer je programirana z prednastavitev temperature, ki jih uporabljajo profesionalni kuharji, lahko pa tudi nastavite temperaturo glede na svoj osebni okus.

Digitalni termometer je velik osvetljen LCD zaslon prikazuje pečica, žar, kadilec in temperature živil z veliko številk za priročno branje v vsakem svetlobe nastavitev in ko glancing iz katerega koli kota.Z zložljivo stojalo, dve močni magneti in žepne velikosti modela, ta ovenproof mesa termometer je lahko pritrjena na hladilnik, pečica in kadilec ali postavi na mizo.

Ko čas se je iztekel ali sonde doseže nastavljene temperature, alarm, ki bo pisk, da vas opozori.Odlična naprava za kadilce, BBQs, pečenje, praženje, cvrtje, piva, sladkarije, sous vide in skoraj vse druge jedi.Bi najbolj okusno turčija na Zahvalni dan.

Ta pečica dokaz termometer sonde z visoko temperaturo, odpornost in nepremočljiva design vedno zagotavlja hitro in natančno temperaturo snemanje.Sonde z desno tipko miške kota krivljenja za nemoteno in enostavno retraction od hrane, mesa in druge jedi, medtem ko hrane iz nerjavečega jekla cevi omogoča trajno dovolj za preživetje celo vročih kuhanje okoljih in ima daljšo življenjsko dobo kot druge sonde termometri.

Specifikacija:

Material: Plastika

Barva: Oranžna/Color

Velikost: 10.1 * 8.2 * 2.3 cm / 3.97 * 3.22 * 0.9 v

Quanti

Opomba:1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1 * Dual Sonda Digitalni Mesa Termometer

Vrsta Gospodinjski Termometri
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki