Električni Blackhead Odstranjevalec Obraz Por Čistilo Akne Mozoljem Odstranitev Vakuumsko Sesalno Obraza Diamond Mehanična Dermoabrazija Pralni Za Nego Kože

Nov izdelek

€14.96

€21.37

-30%

Oznake:

čistilec por, sesalna mehanična dermoabrazija stroj, obraza dermoabrasion, mehanična dermoabrazija microdermabrasion stroj, čistilec por vakuumske, blackhead remov, mehanična dermoabrazija diamond, obraza sesalno, električni sesalna kositra, blackhead vacuum cleaner

Blackhead Odstranjevalec Obraz Por Čistilo akne Mozoljem Odstranitev Vakuumsko Sesalno Obraza Diamond mehanična dermoabrazija Pralni Lepotno Nego Kože Orodje

Specifikacija:

Postavka vrsta: Blackhead Odstranjevalec

Model: Blackhead Vakuumsko Sesalno

Polnjenje način: L ithium Baterije(Polnjenje prek kabla USB)

Certifikat: ROHS,CE,FCC certificiranje

Dodatna oprema: 4 velikost lončka sonde

Značilnost: 3 sesalniki orodje ravni

Učinki: Očistite pore, čiščenje obraza, odstranjevanje ogrcev in aken

Barva: bela

Funkcija:

1. Skupaj sta dva gumba set, ki so orodje gumb, in ogrevalnih gumb.

2. V blackhead odstranjevalec ima tri prestavi pozicije.Po pritisku na gumb prestavi položaj gumb,se na zaslonu lightens prvo ikono "Mastno"; pritisnite gumb prestavi za drugič,drugo ikono zobnika na vrhu "Nevtralno" Je osvetljena; Enkrat,light up tretji prestavi ikono "Suho",znova pritisnite, da izklopite zaslon, zaslon ugasne in se izklopi.

3. V katero koli državo,pritisnite tipko za ogrevanje gumb, da začnete ogrevanje,ogrevanje ikona sveti,in grelno funkcijo lahko izklopite po drugi ogrevanja in temperatura se nadzoruje na 45-55 stopinj Celzija.Ko je stroj v katero koli državo,pritisnite orodje gumb, da vklopite blackhead funkcijo in ikono zobnika bo lahka.

4. Gumb funkcija je neodvisna, orodje gumb, in ogrevalnih gumb, ki se lahko prešli na bo, in grelno funkcijo in blackhead funkcijo ni mogoče izvesti ob istem času.

5. Vstavite USB, baterije za polnjenje, je simbol baterije kaže, polnjenje, ko je baterija skoraj prazna, je simbol baterije začne utripati rdeče.

6. Da bi preprečili naključno izpostavljenosti izdelek, ki ga je mogoče preveč izpraznjena za dolgo časa in vplivajo na življenjsko dobo izdelka.Ta izdelek je opremljen z 10 minutah izklop zaščite.

7. Na dnu blackhead odstranjevalec je opremljen s silikonsko rokav.Ko uporabljate za ogrevanje funkcijo,se prosimo, da na silikonski rokav, da se prepreči vode od vstopa na polnjenje vrata in tujki.Ko je polnjenje,lahko odstranite silikonski rokav za polnjenje!

Kako uporabljati:

KORAK 1: Čiščenje obraza, uporabite blackhead Izvoz tekoče ali obraza parnik za odpiranje por.

KORAK 2: Glede na vaše zahteve, izbirate lahko med 3 Ravni Sesanja.Začnite z najmanjšim.

KORAK 3: Premikanje blackhead čistilo in nazaj okoli por s konstantno hitrostjo, počasi premaknite, ne ostati na enem mestu predolgo, da se prepreči poškodbe, in ne pritisnite da komaj ali vlecite navpično.

4. KORAK: Po umivanju obraza, prosimo, uporabite ledu brisačo ali hladno vodo ali krčenje tekočine za obnovitev obravnava por.Package Vključeni: Blackhead Odstranjevalec*1 Sonde*4 USB Kabel za Polnjenje*1 Silikonsko Ohišje*1 Priročnik*1

Vir Napajanja Polnilna Baterija
Številka Modela Blackhead odstranitev
barve Bela
Poreklo CN(Izvora)
Certifikat ROHS,CE,FCC certificiranje
Velikost 17*3.5*3.5 cm
Model Blackhead Vakuumsko Sesalno
Način Polnjenja USB Kabel za Polnjenje
Postavka Vrsta Blackhead Odstranjevalec
Funkcija 2 Vibracijsko Masažo
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Učinki Čisti Pore, Čiščenje Obraza, Odstranjevanje Ogrcev In Aken
Pribor 4 velikost lončka sonde
Standardna Napetost 110V(不含)-220V(不含)
Blagovna Znamka zoechic
Moč 5W
kraj izvora Kitajska
Vrsta Blackhead Odstranjevalec
Material Plastični
funkcija 3 Odstranjevanje Odmrle Kože
Funkcija 3 Sesalniki Orodje Ravni
Funkcija 1 Pomlajevanje kože
Vhodna Moč 5V/1A

Podobni izdelki