CHKK-CHKK Motorja Temperatura Hladilne tekočine Senzor OEM 25080-89907 za Nissan Altima Meje Sentra 2508089907

Nov izdelek

€3.98

Oznake:

chrome nissan sentra, temperatura zraka senzor za mercedes, motor hladilne tekočine senzor, temperatura hladilne tekočine, Sentra, ustnik nissan meje, chapas nissan meje, duto nissan meje, temperatura zraka senzor ford, enduro motocikel senzor temperature

Temperatura Hladilne Tekočine Senzor

CHKK-CHKK Motorja Temperatura Hladilne tekočine Senzor OEM 25080-89907 za Nissan Altima Meje Sentra 2508089907

Prosimo, poskrbite, da boste(kupec) sprejema naslednje POGOJE/POLITIKE pred naročajo.Če se ne strinjate s temi POGOJI/POLITIKE, mi ne bo odgovoren za kakršno koli vrstnem redu.

Prosimo, poskrbite, da naše številka dela se ujema vaš izvirnik eno, če so številke enake, potem je naša, lahko fit vaš avto.Če niste prepričani o tem, kaj točno, prosim, vas prosimo, da Nas kontaktirate vsak delovni dan (razen ob vikendih) in dobili strokovno pomoč v 24 urah, na ta način Boste dobili pravico do dela in jim ni treba ukvarjati z donosov - prihranite svoj čas!

Opozorilo:

1. Če kupci kupil napačne Avto Deli v naši trgovini: Vrnitev tovora ga plača Kupec. 2. Če nam je poslala napačno Auto Deli: krog potovanje ladijski promet pristojbina se plača Prodajalec . 3. Če Kupci premislijo, ne potrebujete Auto Deli več, in smo že odpremljeno : Vrnitev tovora ga plača Kupec.

Naslednji izrazi/politika obdelavo zamenjava v naši Trgovini :

1.V 60 dneh ( Od dneva Kupec nakup avtomobilskih Delov ) 2.Če Avto Deli so napake, bomo takoj poslali zamenjavo.Ladijski promet pristojbina se plača Prodajalec. 3.Ne prevzemamo nobene odgovornosti in odgovornosti za kakršno koli škodo, ki za vsako vozilo, med ali po namestitvi.Smo predlaga najeti strokovno mehanik za pomoč Kupcem.Da bi prihranili vaš dragoceni čas in se izogniti spore,Preden se odloči, vas prosimo, posvetujte se je samodejno popravilo strokovno Ali stopite v stik z našim trgovini prodajalci, da bi dobili proizvode podrobnosti.Ko ne veste, goriva napajanje OEM, prosimo, obrnite na našo trgovino prodajalci z eno od naslednjih podrobnosti:

1. Fotografije avtomobilskih Delov;

2. Številka dela v avtomobilski Deli;

3. Avto VIN

4. Modela Avtomobila, Letnik, Model Motorja

Merilno Območje STANDARD
Umestitev V Zrak Cevi
Ločljivost STANDARD
Linearni STANDARD
Tip Senzorja Piezoelektrični
Ponovljivost STANDARD
Blagovna Znamka CHKK-CHKK
Občutljivost STANDARD
Vrsta Temperatura Hladilne Tekočine Senzor
Slog L
Histerezo STANDARD

Podobni izdelki