Weweya 2020 Vroče Prodati Čevlji Oblazinjenje Moške Superge Max blagovne Znamke Red Trenerjev Dihanje Tek chaussure homme de marque

Nov izdelek

€14.12

€25.69

-46%

Oznake:

nike air max, dior nike, balenciaga, 270 air max človek, addidas yeezy povečanje, flyknit nike, nike tn, nike španija, balenciaga hitrost trener, logotip max 97

Weweya 2020 Vroče Prodati Čevlji Oblazinjenje Moške Superge Max blagovne Znamke Red Trenerjev Dihanje Tek chaussure homme de marque

Opomba : Prosimo, ukrep vaša stopala dolžina in preberite informacije o velikosti pretvorbo grafikon skrbno izberite pravilno velikost.Če imate še kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas svobodno in nam povejte svoje dolžina stopala.

1.Paket Vključuje : En Par Čevljev

Sloga A Sloga B Sloga C Slog D

O Pada

Nudimo padec ladijskega prometa storitev.Lahko pustite nam prejemnika ime, naslov in telefonsko številko, na Pk-termeptuj.si pri oddaji naročila.Nato naročilo bo poslano.

Mi lahko zagotovi veleprodajno ceno za večino nalog.

Smo zagotovili boljše storitve za naše padec ladijskega prometa za stranke, vključno z krajši ravnanje čas, in na čas, sledenje pošiljkam.

O Ladijski

1. Blago se lahko pošiljajo z DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Kitajska Post Air Mail, Singapur Post, hong kong Post Air Mail, PostNL, SFExpress, YunExpress in tako naprej.Lahko izberete način dostave potrebujete.

2. Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal sledenja paketa

3. Prosimo, upoštevajte, da ne bomo plačali vse Dajatve ali dajatve za vas, če ste naročilo se je sestala v vaši Meri.Kupec bi moral biti odgovoren za potrditev in davčne ko package bila v lasti krajevne navade.

O Garancijo

Obljubimo, da ga lahko vrnete v to postavko iz kakršnih koli razlogov, potem ko ga kupite, tudi si ne všeč.Potem lahko dobite celotno vračilo ali zamenjavo.Vendar vas vljudno vas opomni, da ste morali plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

O Povratne Informacije

Pomembno!!!Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije , se bomo odpravili takoj.

Vaše zadovoljstvo in komentarje, ki so za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naših izdelkov in storitev, se, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in vseh 5 zvezdic.Bomo cenili, da je zelo veliko.

Postavka 1 chaussure homme de marque,Zapatos Corrientes De Verano
Zgornji Material Očesa
Postavka 2 Moški Plus Velikost 46
Športni Čevlji Prednosti Udobno,Dihanje
Datum Izdaje Summer2018
Tehnologija BREZPLAČNO PRILAGODLJIV
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Weweya 8081001
Za Razdalja Pol Maraton(>20km)
Primerno Mesto, Betonska Tla
Čevlji Barve 20 Vroče Barve
Čevlji NAM Velikost 5.5-14
Atletski Tip Čevlja Čevlji
Postavka 3 Nov Prihod Superge,Šport Športne Čevlje
Podplat Materiala Gume
Raven Praksi Napredno
Zapiranje Tip Čipke-Up
Tekaški Copati EUR Velikost 36-48
Funkcija Dihanje
Blagovna Znamka weweya
Zaženi Športne Čevlje Mesto Na Prostem,Potovanja,Dnevne
Ime Oddelka Za odrasle
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Zgornja Višina nizek
Vložek Materiala EVA
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Superge, ki je Primerna za Moški,Fant,Moški
Spol MOŠKI
Športni Tip ŽIVLJENJSKI slog

Podobni izdelki