Novo 9 hitrosti Jezika lizanje opozarjanje z Moško Samozadovoljevanje pokal spolnih igrač za moške Penis Masaža glavice penisa Usposabljanje Zapozneli izliv

Nov izdelek

€31.47

€35.36

-12%

Oznake:

petelin trojno tesnilo, poljub jezika, usnje moški spol, seks stroker, kletka čistost kovin, žogo v usta seks, čistost sissy, analni na prostem, Črni Moški Sex Lutka, analni zanič igrača

9 Načini Moški Jezika lizanje z vibriranjem Zrakoplova Pokal USB Charge Masaža Usposabljanja Spodbujanje Penis glavice penisa Zamudo Izliv Sex Igrača informacije o Izdelku: Material: Silikon Velikost: glej sliko spodaj Teža: 259g Barva: Rdeča/Črna Specifikacija: A/B

Plačilni pogoji:

Smo raje, Depozitni

Mednarodni Ladijski Promet:

1. Ko nudimo brezplačno dostavo za več prevoznikov, bomo izberite enega od naših lastnih.

2. Element, ki bodo dobavljeni v roku 3-7 delovnih dni takoj po plačilu preverjanje.Včasih, zaradi pomanjkanja, bo datum zamudo.Vendar bomo o tem obvestili po e-pošti.

3. Čas dostave: Zaradi razlik v carinjenje čas v posameznih državah, ne moremo zagotoviti dostave v času vse mednarodne blaga, ki lahko vplivajo na hitrost pregled izdelka.Če želite na ladjo, hitreje, prosimo, izberite EMS / DHL / Fedex / UPS kot prevozno sredstvo.

1) Če se ne prikaže element, v čas, ali kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas preko e-pošte ali AlieExpress in vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Potrudili se bomo, da komunicirajo z vami skozi najboljša rešitev.

2).Smo le pošiljajo Pk-termeptuj.si naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Pk-termeptuj.si je pravilna.

4. Daljinsko Pas z Doplačilom: Če je vaš naslov pripada oddaljena območja.Tudi če boste končali naročilo, plačilo, imamo tudi pravico, da od vas zahteva, da plača dodatno samoti z doplačilom znova.

Nazaj / vračilo (prosimo, upoštevajte naslednje):

1. Vračilo ali zamenjava zahtevo lahko le prejeli v roku 7 dni od prejema izdelka in enakem stanju, je prejel.Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave lahko le treba popraviti.

2. Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev dovoljenja.Vaše ime, dražbe število in vrnitev razloga bi bilo treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

3. Prosimo, repackage.Vrne element, ki bodo pregledani in poslana kupcu takoj, ko se napaka ugotovi.Če ni primerne zamenjave, bo povrnjen.Prevoz, manipulativni in zavarovalni stroški, ki se ne vrača.

4. Če je predmet, ki je pokazala, da je napako, bo element vrnjeno s strani kupca do kupca.Postavke, ki niso vrne številko RMA, bodo zavrnjene in vrnjene pošiljatelju.Kupec je odgovoren za vse povratno poštnino in stroške dostave.Kupec je odgovoren za vrnitev blaga in / ali dobavo blaga, ki ne more biti dodatno tovora.Ne prevzemamo nobenega vrnitev iz škatle ali ne, številka licence na etiketi.

5. Če je predmet, ki se poškodujejo ali izgubijo, ob vrnitvi, bo kupec odgovoren

Povratne informacije:

1) Vaše mnenje je za nas zelo pomembna, če ste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, prosim, pustite dobre povratne informacije, zelo hvaležni!

2) vedno Smo vam ponujajo najboljšo ceno za kakovost blaga in storitev.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde).Mi bo prizadevajo za rešitev problema, tako da vas prijetno nakupovanje tukaj.

Opomnik:

1. Prodajamo vse popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne na Kitajskem.Zagotavljamo vam, da so naši izdelki so popolnoma novi.Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

2. Mi mar za naše stranke.Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo strank.Če je vaš element ni, kot je opisano ali napako, ko prejmete, jo bomo nadomestili to za vas, brez doplačila.

3. Prosimo, da nas kontaktirate s komentarji, vprašanja ali predloge, ki jih morda imate, vam bomo z veseljem pomagali.

4. Za nadzor kakovosti naredimo osebno preveri za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati.

5. Upamo, da se razvije močan, dolgoročen, vzajemno koristen odnos z vami.

6. Če ste zanimivi v naših izdelkih, vas prosimo, da & plačati to zdaj!

style1 Moški Masturbator Pokal
Nova Sesanju stroj
style4 Vibrator
Številka Modela QMR558
Model masturbacija pralni za moške
style2 Moški penis sesanju seks igrače
Velikost 139mm*65mm*98mm
Postavka Vrsta Masturbators
style3 9 načini
Uporaba Masturbacija Pokal
Material Silikonski
Blagovna Znamka NoEnName_Null
style5 Seks Igrače

Podobni izdelki