2 Kosa Aluminija Zlitine RC Avto Delov za Nadgradnjo, 180007(18019) blažilec 130 mm Za Merilu 1/10 Modele 94180 Daljinsko upravljanje Avtomobilov

Nov izdelek

€2.83

€4.23

-34%

Oznake:

radio himoto, dirkač rc 110, jekla himoto, himoto del, okvir himoto, zavore rc 110, himoto moter, ploščo rc 110, stiskalnice rc 110, predal rc 110

2 Kosa Aluminija Zlitine RC Avto Delov za Nadgradnjo, 180007(18019) blažilec 130 mm Za Merilu 1/10 Modele 94180 Daljinski upravljalnik Avtomobilov Prijazno Opomnik: **** Kot za Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus , paket, ki bodo dobavljeni z ekonomsko dostava kanal.Na parceli je lahko le b e zasledimo v državi izvora, ki niso v ciljni državi.Ne t skrbite, to je zelo stabilno gospodarsko dostava channel več kot dve leti.Če želite, da bo sledenje, prosimo, izberite drug način dostave. **** Če je rok Dobave, se bo do konca, vendar parcelo, še ne pridejo, prosim, pustite nam sporočilo ,se bomo podaljšanje dobavnega roka za vas. **** Če obstaja kakršen koli problem,vas prosimo, da nas kontaktirate,vam bomo odgovorili v roku 24 ur. **** Prosim, ne zapusti nas negativne povratne informacije, bomo cenili.

Predmet: blažilec Skupna Dolžina: 130 mm Pomlad Premer: 16 mm Fit 94180 Package: 2 kosa Zadovoljstvo Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo,plačilni Pogoji dovoljeno, da se s Depozitni, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Bank Transfer in tako naprej.

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Pk-termeptuj.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

če ne veste, kako plačati denar,

prosimo, glejte te link:http://help.Pk-termeptuj.si/payment_method.html

Dostava

1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.

Politika Vračanja

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Velikost 130mm
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Blažilec
RC Deli & Accs Priključki/Ožičenje
Številka Modela 180007B
Nadgradnjo Deli/Oprema Blažilec
Material Aluminij Zlitine
Za Tip Vozila Avtomobili
Blagovna Znamka EQcts
Orodje Dobave Sestavljeni razred
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Zbor
Tehnični parametri Vrednost 2

Podobni izdelki