2pcs 381chain videl z 18" bar ,72cc ,dobra kvaliteta bencina motorno žago nove blagovne znamke z

Nov izdelek

€443.46

Oznake:

cicular videl, žago sklopka bobna, žago mlin prenosni, air force 1 ženska, ukaz air force, orodje deli verižnih, žago za kovine bencin, krema zamrzovalnik, partner žago vodnik bar, žago gasolin

Opomba: Pred u nakup motorne žage ,u, če želite več podrobnosti, slik ples obrnite na nas ,mi vam lahko pošlje u jasno, slike, kaj smo poslali u . 72CC 3.6 KW žago 381

Model No.: žago 381 (7200) Valj Premera 52 mm Izpodriv: 72cc Nazivna Izhodna moč: 3.6 Ustrezne Hitrosti:

2800 vrt. / min Gorivo Mešanico Razmerje: 25:1 Rezervoar za Gorivo Zmogljivost: 68ml motornega Olja Rezervoarja: 360ml Vodnik Bar Velikost: 18" Verige Igrišču: 3/8" Verige Profil: 0.063" N/G Teža: 11 kg Meas: 54x33x34cm 20'/40'HQ 460pcs/1120pcs ORIGNAL: IZDELANE NA KITAJSKEM

kaj JE ZA TEM VRSTNEM redu:

2 kos motorja(orange&bele barve)

2pcs orodje vrečko

2pcs olje pot

2pcs priročnik

2pcs verige

2pcs vodnik bar

Hvala, ker ste prišli po naši spletni trgovini, se danes!

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 2to5 dni, ko je vaše plačilo, je končan.smo prospekti uporablja TNT, FEDEX, DHL hitro ladijskega prometa načine za poslal v ZDA,veliki BRITANIJI ,AVSTRALIJI in nekaterih narodov ,je vedno približno 5 do 10 delovnih dni, da bi dobili v u po u plačani poleg nekaj posebnega festival na kitajskem.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske takse, dajatve in davki za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Prevozni stroški ne vključujejo vsi oddaljeni polnjenje(če je vaš naslov na daljavo,morate plačani o 35usd, da 50usd daljinsko zaračuna po naloži),

Prosimo opozoriti, ko express delo poslano u blago ne pozabil odpreti paketa, da preveri blago, ki je popolnoma v redu, ni razdeljeno med prevozom, preden se prijavite.Če lomljeni, ki jih u ne more zavrniti ali me kontaktirajte kmalu .Ali drugi, ne izplača.

Napovedi:

v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Garancija In Vzdrževanje:

v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

6 mesec prosto vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

stanje nove blagovne znamke
Vrsta Pole Motorne Žage
Pakiranje 1pcs v barvno polje ,2pcs v veliki škatli
Izpodriv
Številka Modela 381
Fatory ZHEJIANG KITAJSKA
Vrsta Napajanja Bencin / Plin
vodnik bar&verige kakovosti Dobra Kakovost
Barve
Certificiranje ce
Funkcija Anti-Slip
rezervni deli lahko zamenjava z orignal
Blagovna Znamka KANGMIN
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki