Kozarec Za Shranjevanje Hrane Kozarec Z Nepredušno Pečat Leseni Pokrov Posode Za Shranjevanje Živil Odlična Začimba Posoda Za Čaj, Kavo Moka

Nov izdelek

€3.27

€5.44

-40%

Oznake:

pokrov posode, kava posodi avto, sveča za jar, skladiščenje hrane, , vzporedno stekleno posodo, vrtenje spice jar, sunglass ženske, pokal stekla, Jar, kopalnica silicij

Kozarec Za Shranjevanje Hrane Kozarec Z Nepredušno Pečat Leseni Pokrov Posode Za Shranjevanje Živil Odlična Začimba Posoda Za Čaj, Kavo Moka

Bullet Točk: 1、Močna in Lahek: stekleni kozarci so izdelani iz čvrst stekla.In so dovolj močni in ne lomljeni enostavno.In kozarcu je svetlobe dovolj, da bi priročno med uporabo.Te kozarce, ki so priporočljiva za suho hrano.Vendar pa so lahko uporabljeni brez pokrovi za tekočine v hladilnik.

2、Nepredušno Pokrov: leseni pokrov in silikonsko tesnilo tesnilo lahko blokira zrak, ustvari zaprti okolju, hrani predmete, suho, in zagotovijo, da je hrane v stekleni kozarec, je varno shranjeno in se hrani sveža.

3、Široko Prijave: pregledna v kozarcu omogoča enostavno pregledovanje vsebine na prvi pogled.Prozorna stekla kozarec je primerna za skladiščenje in arhiviranje različnih sestavin, vključno pese, marmelade, chutneys, riž, sladkor, moka, čaj, kava, začimbe, piškoti, itd.

4、Enostaven za Čiščenje: Naše kozarcu je izdelan iz visoko kakovostnega stekla, da bi površini precej gladko, in vam pomaga, čisto preprosto.

5、Okrasite Vaš Dom: Pozabite grde plastične posode za shranjevanje, smeti, koši in košare, ki jih ne želite, da bi si na zaslonu v vaš dom.Te velike steklene kozarce, ki bo kot nalašč za vaš dom dekor.

Tehnični podatki(o): Ime: Steklo Čaj Kozarec

Material: steklo, les, silikona, iz nerjavečega jekla

Velikost in kapaciteta:

Krog: 11.5*7.5 cm/4.53*2.95 v - 420ml

Naravnost: 12*7cm/4.72*2.76 v - 350 ml

Seznam Vsebine:

1*Steklo Pečat Jar

Uporaba Drugo
Padec ladijskega prometa Podpora
Funkcija Okolju Prijazno
Embalaža 1
Dišave Posodo stilov Drugo
Material Steklo
Številka Modela shranjevanje jar
Zmogljivosti Drugo
Velikost M

Podobni izdelki