PVC Okna Film Izmenljivem Self Statične Zasebnosti Motnega Stekla Film, Kopalnica Pisarna sejna Soba Nepremočljiva Stekla Nalepka

Nov izdelek

€8.31

€11.24

-27%

Oznake:

lepilni film lesa, film stekleno okno, film statična okna, film statično, film zasebnosti okno, dekor film okno, dekor film, laguna plastike, film okno, line vinil

Značilnosti: 1. Poletje se bliža: Dovolite, mehke svetlobe, da vstopijo in blok 96% škodljivih ultravijolične žarke.Čisto mat okno papirja, ki ščiti vašo zasebnost.

2. Home office okno varstvo zasebnosti film: Privacy protection razdalje enega metra visoki aluminijasto folijo za steklo na daljavo, varstvo zasebnosti ≥ 95%.Zagotavljanje zasebnosti design, naj ga uživajo življenje enostavno in varno.Nasveti za zdrava pamet stranke: V hladnem vremenu, uporabite sušilnik za lase za mehčanje film ali potopite film, v toplo vodo, nato pa strganje je s trdo kartico večkrat, da se zagotovi, da so mehurčki v celoti odstraniti.

3. Zaščita zasebnosti film za domačo pisarno windows: Večkratno uporabo.Film funkcije brez lepila, odstranljiva, brez ostankov, super elektrostatično oprijem, enostavno, da se držijo in je mogoče prilepiti večkrat.Voda je le orodje, ki ga boste uporabili.Več vode, bolje je.

4. Okno za zaščito zasebnosti film: Anti-glare in anti-uv-toplotna izolacija poleti in pozimi.Bloki srednje bleščanje in 96% škodljivih UV žarki in preprečuje pohištvo iz izginja in zagotavlja mehko svetlobo v vaš prostor.Ekonomično in široko uporabljena.Ni več dolgočasno zavese ali žaluzije, preprosto dekoracijo naredi življenje lažje in boljše.Steklene površine v kopalnici, balkon, dnevne sobe, spalnice, kopalnice, pisarne, hoteli, itd.so gladke in čiste.Tla stekla, rezano steklo in vse obdelanega stekla, ni mogoče uporabljati.

5. Zasebnost film za windows: Namestitev nasveti-da windows ali bralnika; ukrep, znamke in cut filma; mokro windows, peel off linijskih film; stisnite odvečno vodo in zračni mehurčki z lopatico ali težko kartice; uporabite suho krpo windows.Če je težko odstraniti zaščitno folijo, lahko poskusite, da se držijo na dve strani skupaj s trakom in potem peel off.

Specifikacija:

Material: maska PVC+dnu film za HIŠNE živali

Debelina: o 0.22-0.24 mm

Velikost: približno 45*300 cm/17.72*118.11 palčni, 60*300 cm/23.62*118.11 palčni, 90*300 cm/35.43*118.11 palčni

Teža: približno 400g/490g/730g

Pakiranje škatle

Navodila:

1. korak. Hranite oknu, ali steklo očistite.

2. korak. Izmerite okna in določitev velikosti.

Korak 3. Če potrebujete izrežite, narišite črte, okna film z oznakami.Poskrbite, da robu zaščitno folijo in steklene površine so 1cm vrzel.

Korak 4. Mokro oknu, ali steklo z vodo. (milnico bo najboljša izbira.)

Korak 5. Odstranite statično folijo z varnostno zaščito list ( Prosimo, PREPRIČAJTE se, DA ste ga odstranili, preden uporabite mat okno film, steklo).

6. korak. Squeegee stran zračni mehurčki in odvečne vode z strgalo ali težko sim.

Korak 7. Veliko lažje kot stenske nalepke, dveh ljudi, ki delajo skupaj bolj učinkovito.

8. korak. Uživajte v vaših del!Če želite, da ga odstranite, preprosto olupimo okno film, iz katerega koli kota.Gre off šolanja čisto, brez ostankov.

Seznam Vsebine:

1 * Okno Film

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Material PVC
Cenzuro Kodo /
Scenariji Nadstropje
Slog Drugo
Številka Modela Okno Film
Specifikacija Single-piece Package
Razvrstitev Okno Nalepke
Tema Živali
vzorec 3D Nalepke

Podobni izdelki