12 Škatle Laser Krog Nohte Art Bleščica Na Novo Določiti Simfonični Morska Deklica Kos Nohtov Bleščice V Prahu Holografski Kosmičev Manikura Dekoracijo

Nov izdelek

€4.95

€7.07

-30%

Oznake:

vsebnik za zdravilo z opomnik, spusti za ženske, aromaterapija moški, telo škropilnica, prezgodnji seks, morska deklica laki v prahu, milo drevo, parfum za moške dolge dišave, zamude ženska, čistilo čiščenje

12 Škatle Laser Krog Nohte Art Bleščica Na Novo Določiti Simfonični Morska Deklica Kos Nohtov Bleščice V Prahu Holografski Kosmičev Manikura Dekoracijo

Specifikacija: Material: Sequins Barva: 12 barv možnosti kot slika prikazuje Vsebina Paketa: 1 Polje 1g Nohtov Bleščice v Prahu Funkcija: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti, ki jih spremembe pigmenta glede na sončna svetloba, svetlejša svetlobe je, temnejša barva pa se spremeni.Enostavna za nanos na naravni ali umetni nohti Pogosto uporablja v kozmetični, barve, lakiranje, lak za nohte, plastika, blago, itd...Kako uporabljati: 1. Očistite površino vašega nohti 2. Podlak ( Vse Barve so Vam Všeč ) 3. Uporabite senčilo palico, da poberem prah in jo uporabiti na vaše nohte 4. Ponovite korak dušilka ste zadovoljni z učinkom. 5.Pečat z UV TOP COAT.

Plačilo

1) sprejemamo različne vrste plačila.(Kot so Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo, in tako naprej.

2) Pred nakupom preverite, ali je naslov pravilen, ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

3) Prosim, pustite opomba v vrstnem redu, pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve(barve/velikost).Dostava

1) Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli.In to doseže večina držav v 25 do 60 delovnih dneh.

2) čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja največ 50 delovnih dni.Če ne morete sprejeti po 50 delovnih dni.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo.

3) Ladijski promet, lahko vplivajo praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

4) Prosimo treba opozoriti, da stranka od Brazilija, Mehika, Argentina, Kanada, Grčija in Italija, zaradi vašega držav strogo po meri politike, da merchandises iz Vzhodne Azije, hitrost dostave lahko v veliki meri z zamudo.Vračilo&Pon.

1) Smo preverjanje vseh elementov pred pošiljanjem, če ste prejeli zdrobljen / okvarjen element , vas prosimo, da fotografije, in da nam pošljete takoj .nato se bomo ponovno pošlji imate parcelo ali vrniti nazaj svoje plačilo.

2) Če je predmet, vse je v redu, in zaradi vaše osebne odpor ali katere koli druge nerazumnih razlogov, smo sprejemljivi za vrnitev,vendar vljudno prosim, upoštevajte, ladijski tovorni, ki bodo plačane v vaši strani.Hvala za razumevanje

Feeback&Storitve

1)Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.To je zelo cenim, da če daste v skupno rabo naših izdelkov s prijatelji ali delež na družbeni spletni strani .

2)Če ste imeli kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Na katero koli vprašanje ali predlog, prosimo, fell prosimo, obrnite na nas ,vam bomo odgovorili v roku 24 ur(razen, razen v soboto in nedeljo in praznik)

Sledite naši trgovini lahko dobite več popusta, in vem, trgovina ali nov izdelek dynamics v času:)

Hvala za vašo podporo:)

Lep pozdrav

barve 12 Barve, Kot na Sliki Kažejo,
Lak za orodje Laser Nohtov Bleščice V Prahu
zdravje & lepota Simfonični Laki V Prahu Kosmičev Odlikovanja
Postavka Vrsta Bleščice Za Nohte
Nohtov Dodatki Aurora Nohtov Bleščice Kosmičev
Številka Modela Nail Glitters
Material Bleščice V Prahu
Vrsta Holografski Barvita
Kakovost Vrhunska Kakovost
Funkcija Laser Krog Nohte Art Bleščica Set
Nail Art Nail Bleščice V Prahu, Morska Deklica
Slog Ustvarjalno in Moda
Uporaba nail pigment
Količina 1 polje
Blagovna Znamka Misscheering
Poreklo CN(Izvora)
NETO WT približno 1g

Podobni izdelki