1Kit Nakit Organizator Polje Silikonske Smole Plesni za Ženske, Otroci, DIY Multi-Layer Obračanje Nakit Pladenj za Shranjevanje Primera

Nov izdelek

€6.54

€9.08

-28%

Oznake:

odstranljiva plesni pladenj, očesa multi layer shranjevanje, smole bat plesni, nitke za shranjevanje, večplastna pladenj smolo plesni, plesni silikon, plesni pladenj, smole pladenj, diy polje plesni smole, kopač vrt

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

Škatla za shranjevanje silikonsko plesni: Vključno 2 polje plesni, 1 pokrov plesni in 1 škatla za shranjevanje plesni.Lahko uporabite pregledna cevi zagotavljamo, da 2 do 3 plasti multi-layer polje plesni.

Multi-namen: Ste lahko razvrstite in shranite uhani, ogrlice, prstani, obeski, kozmetika, šminke in druge majhne pribor; pokrov, lahko zaščiti vaš nakit iz prahu in ostane čista.

Visoko kakovosten silikonski material: Non-toksične, okusa, za enkratno uporabo, debelejši plesni niso enostavno trganje in bolj trpežne. (Lahko uporabite milnico za čiščenje plesni več uporab)

Prišel je z zlatimi listi in srebrnih listov: Za začetnike, je dobro, če poskusite.Mix zlato folijo v smolo tekoče in mešamo za uporabo.Dodate lahko tudi pigment, sljuda v prahu, da bi različnih stilov.

Ročno izdelana darila: Bi unikatne ročno dela, sladka darila za matere, prijateljice, žene, hčerke, prijatelji, sošolci in sodelavci.Idealno darilo za materinski Dan, Valentinovo, rojstni dan, obletnice, Božič.

Specifikacije:

Material: Epoksi Smolo Litje Plesni

Velikost: Kot kaže pic

Barva: bela

Package:

1 x Pokrov, plesni

1 x plesni škatla za Shranjevanje

2 x Pregleden stick

Obvestilo:

1.Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

2.Ne RetailPackage.

3. Zaradi nastavitve zaslona in svetlobne pogoje, barve pa se lahko rahlo razlikujejo od navedenih fotografije.

Element Teža 120g
Številka Modela QX2F8YY802487
Material Silikonski
Značilnosti Izdelka Drugo
Postavka Višina 0inch
Nakit, Orodja In Opreme, Tip Plesni
Blagovna Znamka bulusii
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Premer 0inch
Postavka Dolžina 0inch
Element Širina 0inch

Podobni izdelki