Avto Strani Windows Magnetni Sonce Odtenek UV Zaščito Ray Blokiranje Očesa Vizir Za Volvo XC90 Zavese Dodatki

Nov izdelek

€41.44

Oznake:

200SX, Avto Zadaj, dodatki stekla windows, vizir, zavese tovornjak, avto zavese, pribor za toyota ez, auto ščitnik proti soncu, xc60, abarth

Brand New Visoke Kakovosti Windows Magnetni satja vrsto tkanine Sonce Odtenek UV Žarkov Blokiranje Očesa Smo vsi radi lep sončen dan.Ampak, ko ste v avto, sonce je kruto blesk lahko bi iz sitna tudi calmest otroka, da ne omenjam škodo ne za občutljivo kožo.Z več pokritosti kot druge windows sonce odtenki, naše odtenek postavka bloki 90% sončne svetlobe in pomaga filter tiste škodljivimi UV žarki.Vaše malčke bodo uživali kul, senčnih vožnjo, in vam bo všeč, kako novo, slim dizajn se zlije z vašega avtomobila notranje zadeve.Pripravljen za uporabo in preprost za namestitev, magnetni odtenek, ki se pritrdi na okenski polici za maksimalno vrha do dna pokritost in točno opremljena za originalni windows. - Okno avtomobila sonce odtenek bloki več kot 97% škodljivih UV Žarkov.To lahko zaščitite vašega otroka in potnikov iz draženje kože in močni sončni svetlobi.Avto sonce odtenki bo dodatno pomoč voditi vaš avto hladilnik. - Lahek in zložljiv, ni več skrbeti za svoje velike prostor poklic, ste samo preprosto twist in pokrovček za shranjevanje v vrečko.To bo vaša boljša izbira za potovanja. - To se lahko zaščitite vašega otroka,za starejše otroke,ali celo svoje kosmate prijatelje in potnikov iz draženje kože in močni sončni svetlobi.Značilnosti : 1、Zmanjšanje škodljivih UV Žarkov 2、Zmanjšanje bleščanja sonca. 3、Povečanje-avto zasebnosti. 4、Poseben avto za posebno uporabo 5、Enostavno namestitev in odstranitev (Magnetno pripni na!). 6、To lahko prepreči nepovabljeni škodljivih žuželk, predvsem komarjev, čebel, itd od letenja v avtomobile, ko potnik okno daha navzdol.Paket Vključuje: 1 komplet x Točno opremljena Sonce Odtenek UV Blokiranje Očesa Nekaj model vozila windows treba posnetek z zakonsko strani lepilni trak, da insatll ker plastičnih izdelan okvir.Vse naše postavka so popolnoma opremljeni,tako da, če obstajajo kakršne koli nadaljnje vprašanje pred biding,vas prosimo, da pustite nam sporočilo,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

1.Nalogi, obdelani v roku 72 ur polnega plačila potrdijo je prejel.

Bomo ponudili številko za sledenje po tem, ko bi poslala

2.Smo le ladja potrdila, Aliexperss naslove.Prosimo, prepričajte se, pod info je pravilen, če kraj reda: naslov za dostavo, Telefonsko številko in poštno številko.Če obstajajo kakršne koli spremembe, pls obrnite na nas za sporočila, preden postavki je bilo odpremljeno

3.Dostava v US/UK/AU/CA/RU//FR z EMS ePackage Prvi Razred Letalom,navadno traja 7-12 delovnih dni.

4.Dostava v Južni Ameriki, Aziji, Evropi in drugih oddaljenih mestih lahko traja 10-15 delovnih dni s prijavljenim Letalom ,lahko številko za sledenje bo na spletu.

5. Če še niste prejeli naročilo v roku 30 dni od dostave datum, prosimo, obrnite na nas.Preverili bomo stanje pošiljke in priti nazaj k tebi v 24 Urah.Vaše zadovoljstvo je naš največji cilj.

Če niste zadovoljni s kakovostjo naših izdelkov , pls nas kontaktirajte v roku 3 dni in poslali nazaj izdelke, ki nas v 7 dni(od datuma, ki ste ga prejeli ), in bomo lahko povrnili, če bo izdelek, ki je v vaši lasti, za več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

Pls opomba ne moremo nadomestila, če izdelek uporablja in je ne istega izvora stanju, kot smo ga poslali

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembna!Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo kakovost in storitev.In Prosim email nas pred odhodom koli Negativna ali Nevtralna povratne informacije ali odprite katerega koli spora o Pk-termeptuj.si , razumemo frustracij, ste morda, vendar vas prosimo, da nam zaupajo in nam da priložnost, da odpravite vse težave, ki jo srečal, Mi bi poskušali naše najboljše, da odpravite težave in prepričajo vse 100%.

Material Poliester
Številka Modela 20190603034

Podobni izdelki