Vroče 60ml blagovne Znamke Multi-funkcionalne Hair & Lasišče Tretmaji za Nego Las Maroški Čisto Arganovo Olje za Lase Eterično Olje Za Suhe Lase Vrst

Nov izdelek

€2.15

€4.14

-49%

Oznake:

vrh pik, korejski nego las moški, argon olje za lase, za lase olje, barvanje henna, arganovo olje maroko, amla olje, čisto arganovo olje, naravni, vodja usnje, arganovo olje za lase original

Prodajne Točke

Barva: Kot slika kažejo Neto Wt: 60ml Rumene lase, povečamo sijaj in Enostavno absorbira!Skrbeti za vsak ženske lase in lepoto!Opomba: 1.prosimo, dovolite 1-2 cm(0.4-0.7 v) napaka merjenja. 2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.Hvala za vaše razumevanje.Kako Uporabljati *1. Korak.Vzemite majhno količino las olje; *2. Korak.Bistvene točke 2-3 kapljice v dlani, preprost za uporabo; *3. Korak.Eterično olje iz enotne točke prizadeti del, nežno masažo; *Step4.Masaža, dokler se ne absorbira.

Izdelek Učinek

Prikaži podroben primer izdelka učinek.

O NAS

Smo profesionalni Make UP proizvajalca z 12 let posebnost proizvodnje izkušnje.Vsi izdelki so tovarniško neposredne prodaje v najnižjo ceno.Medtem OEM, trgovina na Debelo in spusti pošiljke so dobrodošle.Za več podrobnosti, se obrnite na mene občutek brezplačno.

STORITVE ZA STRANKE

Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas.Bomo respose boste v roku 24 ur in rešiti vaš problem tudi. 100%Denar Nazaj Garancije!!!

POVRATNE informacije

Pozitivne povratne informacije so spodbudo, ker je vaše zadovoljstvo je naša nadaljevati.Če uživate v naš izdelek, vas Prosimo, pomoč pri vseh pet zvezdic.da bi bilo to bolj kot nalašč Z pozitivne povratne informacije ali lepe slike.Kdaj je mogoče nesrečnih stvari se dogajajo, Ne skrbi, me kontaktirajte Jane bodo rešili to kot odgovor na vašo prijaznost.Pozdravljamo vse dobre predloge iz vrst stranke, prepričanje, komunikacije lahko reši ničesar, ne nasilja ali tišina.

Make UP Nebesih!!

Ženske ali Deklice Make UP Nebesa.Najti vaše zaupanje v tukaj!

Zgodba Blagovne Znamke

Funkcija 3 Zelo Enostavno absorbira
Paket, vključno s 1X Eterično Olje
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Povečanje sijaja
Številka Modela Za nego las
Postavka Vrsta Hair & Lasišča Zdravljenja
Funkcija 1 Vlažilni lase
Sestavine lase olje
NETO WT 60ml
Količina 1

Podobni izdelki