Led Silikona, Nočne Luči Za Otroško Otroci Otrok Spalnica Mehko Dinozaver Igrača Vrtec Lučka Za Dekoracijo Doma Dekor Božično Darilo

Nov izdelek

€11.83

€19.72

-41%

Oznake:

napad titan, velikonočni dekor, za dom, uradni xiaomi, sin lučka, sailor moon bat, lučka led, disney princess, človek glušnika, dodatek naruto

Iščete cute darila za otroke, dojenčke dekleta, fantje?Presenetite jih z Srčkan dinozaver noč svetlobe.Čudovit dinozaver design,ročni velikost,oči prijazen 7-barvni LED, je vaša najboljša izbira, kot darilo za rojstni dan, Božič darilo, darilo za novorojenčka otroci dojenčki dekleta fantje.Narejen je BPA-Free silikona, precej varna za vaše otroke.Vgrajen 1200 mAh baterija za ponovno polnjenje podpira do 12-urni prenosno uporabo, ki ponuja vso noč spremljevalec.Dajejo Prijeten Spanec za Dojenčke in Otroke.

DINOZAVER IGRAČE ZA OTROKE: To je kot nalašč dinozaver igrače za fante, otroci, malčka, dekleta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 leto starosti.

SRČKAN DINOZAVER DEKOR: Ta 7-barvna lučka LED je dober dekoracijo za veliko priložnosti.Odlično deluje kot desk dekor za ženske ali teen dekleta, vrtec soba dekor za nove mame in otrok, naselitve Božič stuffers za otroke.

PRENOSNA LED NOČNA LUČKA: 5 cm višina dinozaver lučka ročnih velikosti.Si otroci lahko hoja okoli z njim v nočnem času.Baterije lahko traja 12 ur, ki zagotavlja vso noč spremljevalec za vašega otroka.

VARNO DARILO DOJENČKI LJUBEZEN: Ta sveti dinozaver lučka je BPA-free silikona.To je mehka, brez katerega koli trdega koti in robovi.LED svetlobo obdan s silikonsko proizvaja tople barve, ki so varni za otroke' oči.

SHOCKPROOF: Dobil energična otrok?Brez skrbi, dinozaver je zasnovan tako, da bo shockproof.To lahko vrnete v redno obliko, tudi če je vaš otrok žvečiti ga, squishes to, ali določa na to po naključju.Kaj je več, silikonski pokrov lahko vzletelo iz svetlobe, ki je osnova za globinsko čiščenje.

Zmogljivost Baterije
feature2
Poreklo CN(Izvora)
Je Na Baterije, Vključene Da,
type5
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Certificiranje CE
type4
Feature1
Type8
Napetost 5V
Vir Svetlobe LED Žarnice
Številka Modela Dinozaver Silikonski Noč Svetlobe
Je Pametno Napravo No
feature7
Oblika Živali
Feature5
Telo Material ABS
Feature4
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Type1
Uporaba Počitnice
Je Svetil Vključeni Da,
Moč 0-5W
Je Baterije Potrebno No
Postavka Vrsta nočne luči
type6
feature3
Blagovna Znamka Free_on
feature6
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
type7
Vrsta Nočna Lučka
Type3
Type2

Podobni izdelki