Čipke Spredaj Lasuljo Pred Vzameta S Baby Lase Perujski Svilnato Naravnost Black 13x4 Čipke Spredaj Človeških Las Lasulje 150% Remy Za Ženske

Nov izdelek

€42.48

€103.61

-60%

Oznake:

lase človekovih lasuljo, hairnet, bohemian kodraste lase, črn bob lasuljo, lase medu, lasulja, bang kodraste lasuljo, lishahair, shangke kratek lasuljo, globoko strani del čipke lasuljo

150% Gostoto Izgleda Bolj Naravno In Popolno

Pred Oskubljene Lasišča S Baby Lase Okoli

100% Človeških Las, Ki Je Lahko Barvana In Restyled

Q1.Je človeški las ?

Da !Lase je zmanjšal iz enega darovalca, s polno cuticle poravnano ,ne acid bath ,naravno, nepredelano .To je 100% resnično človeških las ,lahko pobarvani ,beljeni , lahko tudi zvit , popravijo .

Q2.Bo las, ukinitev ali zmeda ?

Ne !Dlaka je dvojna votek tkanje lahko prepreči prelivanje .In kot cuticle usklajena s, da to ni enostavno zmeda .To lahko traja najmanj 6 mesecev , tudi več let, če boste skrbeli, da je dobro .

Q3.Zakaj lasje so nekaj sivih Las ?

Kot devica las , smo ohraniti prvotno stanje .Bomo izločiti sivih las pred pakiranjem , vendar vljudno razumeti, da bi lahko nekatere minimalne obstajajo v snope .

Q4.Koliko snope dovolj za glavo ?

Vedno tri snop je dovolj za standardno glavo, vendar je treba v skladu glavo velikost .Priporočamo vam, da dodate več eno ali dve snope, če želite, da je zelo celoti ali ko izberete daljše dolžine nad 18 cm .

V5.Kako pogosto lahko sem pranje moje Lase?

Lahko umijte lase tako pogosto, kot želite.Predlagam vam, da si očisti lase 2+, enkrat na teden z sulfat brezplačnih izdelkov, da lasje svilnata, nahranjena, mehka in obvladljiva.Izogibajte se uporabi čajevca in mete šamponi, saj lahko povzroči razširitev za mat, ko šamponiranje.Uporabite proizvode, ki so zasnovani za detangle in navlažijo, gladko, sijaj in zaščito pred split konča.

Material Razred Remy Las
Osnovni Material Švicarski Čipke
Lasulje Dolžina dolgo
Človeški Tip Las Perujski Lase
Tekstura Ravne
Čipke Lasuljo Tip Čipke Spredaj lasulje
Blagovna Znamka veliko
Material Človeški Lasje
Lahko Permed Da,
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Skp Velikost Povprečna Velikost
Barva Čipke Srednje Rjava
Postavka Vrsta lasulja
Primerna Umirajo Barve Vse Barve
Izdelana Metoda Pol Stroj, Ki & Pol Ročno Vezane

Podobni izdelki