Otroška Nočna Lučka z Dotikom Senzorja Mehko LED Wall Vrtec Lučka LED Oblak Nočna za Otroke Otrok Darilo za Rojstni dan Soba Dekor

Nov izdelek

€13.96

€21.47

-35%

Oznake:

goth kawaii soba dekor, naloga luči, slika stenske svetilke, lučka led, preprost senzor gibanja led luči, foto otroška soba, 3d zmaj lučka, 3d srce lučka, preprosta stenska rov, 2 sobi luč

Ime Izdelka: Silikonski Noč Svetlobe

Material: Silikon+ABS

Slog: Zajec

Napajanje: USB Polnjenje(z belo USB žice)

Metoda Nadzora: Stikalo Gumb

Barva: Bela+Topla Bela

Vhodna Napetost: 5 V

Delovni Čas: Približno 8-12hours

Čas Polnjenja: Približno 2 Uri

Baterija: 1200mAh

1. Pomirjujoča Nočna Lučka - Mubarek nočna ponuja nežno in pomirjevalno sijaj za otroke vseh starosti vožnje teme in spremljajo otroke na spanjem, torej so starši lahko spal tudi ponoči, preveč.

2. Varen in Nežen - 100% baby safe BPA-free materiala, zabavno in prijazno, mehki silikonski dotik svetilko z zaobljenimi robovi.Otroci se lahko igrajo z in ne skrbite o tem zlom!Otrok lahko varno mesto žareče noč svetlobe v bližini postelje ali v svoji postelji.

3. Enostaven Nadzor – Tapnite gumb ZA vklop/Izklop, da vklopite luči.Tapnite luč, da preklopite med standardno topla svetloba način ali 7 barvo obračanje način, se lahko ustavite na katero koli barvo, ki vam je všeč.Mubarek otroci nočne luči so zelo trpežna in enostavna za otroke za uporabo na igre ali spanjem.

4. Prenosne Luči za Kopalnico na Noč - Otroci, ki radi nosijo svoje prenosne noč svetlobe skozi hodnik za spalnico ali kopalnico ponoči.Zasnovan kot popoln ročni velikost, otroka ponoči luči so enostavno vzeti kjerkoli!

5. Odlično Darilo za Veliko Priložnosti, - kot Nalašč v Velikonočno košaro ali naselitve stuffer na Božič.Dajte enega svojo ljubico na valentinov ali za rojstni dan.

1X LED Nočna Lučka

1X USB Polnjenje Žice

Moč 0-5W
Napajanje USB Polnjenje(z belo USB žice)
Poreklo CN(Izvora)
Je Na Baterije, Vključene Da,
Blagovna Znamka newstyle
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Telo Material ABS
Zmogljivost baterije 1200mAh
Proizvodnja Električne Energije Dotik
Je Svetil Vključeni Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Vrsta Vzdušje
Številka Modela Oblak Nočne Luči
Certificiranje ce
Uporaba Počitnice
Vrsta Baterije Litij Kovinske
Je Baterije Potrebno Da,
Metoda Nadzora Stikalo Gumb/ Na Dotik
Napetost 5V
Oblika Živali
Barva Svetlobe Bela / Topla bela / RGB
Postavka Vrsta nočne luči

Podobni izdelki