Erotični Seks Sužnji Cucla Objemke Bdsm Ropstva Prsi Posnetek Spogleduje Igrače Sužnji Cucla Objemke Sex Igrače Za Ženske Pari Odraslih Igra

Nov izdelek

€4.85

Oznake:

dan promocije lasulje, srčkan anonimni masko, zajema bq proti leopard, pluta vino razpršilnik, zajema popsocket 9a, zajema bq u2 mickey, braava jet 240 pars, nekaj čar andora, modrc mlado dekle joga

Teža:120 g

Velikost:550*40 mm

Tip:SM

1. Svetovni promet (razen za nekatere države in APO / FPO)

2. Po plačilu je preveriti, da se bodo obdelani na čas.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Prevoz čas je storitev, ki jih je prevoznik in ne vključuje vikendi in prazniki.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

5. Zaradi popis stanja in časovna razlika, bomo odločite za ladje, elementov iz prve na voljo skladišče za hitro dostavo.

1. to bo veljalo, uporablja in ne bomo poslali vračilo ali zamenjavo.brez izjem!Tovorni promet je bremenijo prodajalca in kupca.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s številko za sledenje blaga, posebne razlog za vrnitev.

1 .Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite 5 star komentar, najlepša hvala.

2 Prosimo, ne puščajte v negativne komentarje, ne prosi nas za pomoč.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vrednotenje je naše življenje.Pred odhodom nevtralni ali negativni komentar, se obrnite na nas za boljšo rešitev.Bomo odgovor na vse novice v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Teža 80
Postavka Vrsta Igre Za Odrasle
Blagovna Znamka FEIHAN
Nespodobno Sliko No
Številka Modela D08009
Spolnost No
Vrsta Igre Za Odrasle
Material Metal + Usnje
Velikost 550*40mm

Podobni izdelki