Občutljivo Slim morska deklica Čipke brez Rokavov Poroka Oblek za Nevesto Nazaj Ven Špagete Trakovi Poročne Poročne Obleke V Izrezom 2021

Nov izdelek

€99.05

€198.11

-51%

Oznake:

država poročne oblek, jakno obleko 2020, obleko sre, obleke princess poročne obleke, sre obleko 2020, kratka poročne obleke 2021, ballgown obleko, poroke obleko morska deklica, ruffle poročni obleki, poročne pokrivala

1 postavka ne vključuje nobenih dodatkov, kot so uhani, ogrlica, poročni veil in crinoline petticoat (prikaži na slike).Je ponujanje za obleko samo! 3, Preden naročanja, prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Če želite poslati sporočilo, prosimo, kliknite na povezavo "Vprašajte prodajalca vprašanje" v zgornjem desnem kotu ta seznam.Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24 ur.Če ne boste prejeli odgovora prosimo, ponovno pošlje še enkrat. 4, barva, dejansko postavke lahko odstopajo od zgoraj navedenih slik zaradi različnih nastavitev računalnika, hvala za vaše razumevanje. 5,velikost se meri z rokami, tako da se lahko malo tolerance (Približno 1-3CM)

1. Ladjar stroškov: Kliknite"Dostava in plačilo"jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa s posredovanjem svojih vaši državi.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Vaše zadovoljstvo je najbolj pomembno za nas.

Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da je obleka ali obleka je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaše obleko ali obleko, takoj ko je mogoče, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.Če ste se vračajo ali izmenjavo obleke, oblačila ali pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Spoštovani, desses po meri narejeno Vse, da jih ročno šivanje in potrebujejo dolgo časa, da se promet, je mogoče malo bleščice/beading/kristali/pero/cvetovi odpadejo, da ne pripadajo kakovosti vprašanja, prosimo, vrste, da bi jo razumeli, se bomo narediti najboljše za vas smo sincerly upam, da vam je lahko všeč, najlepša hvala!

1.Velikosti ali Fit Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti in strankam prilagojene, končal obleke se lahko razlikujejo glede na približno 1 cm v določenih meritev.

Da bi zagotovili, da vaš obleko bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.Če se vam zdi izdelkov, ki niso primerni za vas in imate vprašanja, se lahko obrnete neposredno na nas.

2.Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

3. Vrnitev Proces

Pišite nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.Vključuje razlago in fotografijami, ki dokumentirajo razlog za vrnitev.Vrne ne bo sprejet brez predhodne odobritve.

Ko smo odobrili vaše zahteve, prosimo, pošljite izdelek v roku 5 dni.

Vračilo se bo vrnil k vam po Pk-termeptuj.si neposredno, po navadi 7-20 dni

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, vprašajte nas, preden smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur.

Po Meri Narejene Velikost Da,
Vlak Sodišče Vlak
Poročno Obleko Tkanine Čipke
Pasu Naravni
kraj izvora Kitajska
Poreklo CN(Izvora)
Za Nosečnice No
Blagovna Znamka weilinsha
Številka Modela m0072
Izrez Proti-Vrat
Po Meri Narejene Barve Da,
Zgrajena v Modrc Da,
Rokav Slog Brez rokavov
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Nazaj Design backless
Slike Dejanske No
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Modni Element backless
Dekoracijo Čipke
Silhueta Morska Deklica/Trobenta

Podobni izdelki