Anime NARUTO Uchiha Sasuke Cosplay Rekviziti Sharingan iz Nerjavečega Jekla Vode Pokal Teens Pijte Kave, Termovko Pokal Steklenico Darila Nova

Nov izdelek

€12.63

€25.27

-51%

Oznake:

akcijska figura, sasuke uchiha, anime vrč ljudi, eno naruto cosplay, kavarna, glavo naruto, naruto glavo art, pokal naruto, nakit iz nerjavečega jekla, krpo naruto, naruto oversize

Dobrodošli na moji trgovini, Smo padec ladijskega prometa za Podporo!!!

Kovinska:Iz Nerjavečega Jekla Velikosti:6.5x20cm Package:1pcs

Dostava :

bomo ladja na svetu ,lahko izberete način dostave v skladu z vašim časovnim potrebam.

1.kitajska post air mail približno 25 do 30 delovnih dni ,lahko traja dlje, na nekaterih področjih, kot so Rusija ,Brazilija itd.

2.EMS traja 7-15 delovnih dni.

3.Fedex traja 5-7working dni.

4.DHL traja 3-8working dni.

smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na da ,če potrebujete spremembe ,prosimo, obrnite na nas pred dostava je bil dosežen.

Plačilni pogoji:

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice,bančnega nakazila.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu ,prosimo, da se obrnete na nas ,si bomo prizadevali, najbolje, da se reševanje vprašanja.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Najlepša hvala za obisk nas! :)

Uživajte Pk-termeptuj.si nakupovanje!!

Znaki Uchiha Sasuke
Posebno Uporabo Kostumi
Postavka Vrsta Zaklad
Spol Unisex
Material Nerjaveče Jeklo

Podobni izdelki