Naravnost Barvne Čipke Zaprtje Človeških Las Lasulje Za Ženske Ombre Človeških Las Lasuljo Brazilski Remy 4x4 Čipke Zaprtje Lasuljo Naravnih 180%

Nov izdelek

€82.05

Oznake:

10 inch kodraste lase lasuljo, topi rez, kratek lasuljo človeških las pri ženskah, španski val lasuljo, kodrasti pol lasuljo, bohemian lasuljo, čipke valovite, Srednje Rjava Švicarski Čipke, 360 lase, 180 gostoto človeških las čipke lasuljo

Blagovna Znamka

Kapelli Lase

Lasulja Type4

4x4 Čipke Zaprtje Človeških Las Lasulje

Tekstura

Brazilski Naravnost Človeških Las Lasuljo

Človekove Lasuljo Barve

Naravne Barve Lahko Barve

Dolžina

10-24 palca Na Zalogi

Lasulja Teža

180-300 g/pc

Lasulja Materiala

100% Človeških Las Lahko Zvit Restyled

Lasulja Dvigalo Čas

Traja Več Kot 12 Mesecev Z Dobro Poskrbel

Čas Dostave

Express Dostava Po DHL/Fedex NAS Skladišče

Značilnosti

Baby Lase Okoli Švicarski Čipke 150% Gostoto Medija Skp Velikost Prilagodljivih Trakov

OEM Storitev

Po Meri 180% 250% Denisity

1 Pranje las redno.Lasje lahko dobite t kotne, ker je preveč suho in zbiranje preveč prahu in drugih stvari, v tem času, ne pozabite, da operite s šamponom, ker je to hotel bi bilo še slabše.Sperite s čisto toplo vodo in globoko pogoj za nekaj časa, da bo dobil boljši in boljši!

2 uporabite vlažilni balzam z lahki, eterična olja.Olja, kot je olje grozdnih semen, so bolj zlahka absorbira lase, kot izdelki, kot so lanolin, ki bo samo zlepi in tehta lasmi.Lahka olja bo vlažijo lase in bi bilo bleščeče, a se ne težo.

3 don ' t uporabite proizvode, ki vsebujejo silikone in sulfates.Silikoni so super za izdelavo lase lepo in gladko, ampak so lahko le mogoče odstraniti z sulfates, kruto čistilno sredstvo, ki vodi do suhe lase, če ne odstranite

silikoni iz vaše lase pravilno, vaši lasje bodo dobili preveč build-up, in na koncu videti dolgočasno, mastno in lanky. .Na srečo, obstaja veliko načinov, da bi vaše lase lepo in svilnata brez uporabe silikonov, vključno z hranilnih mask in kokosovo olje.Ti izdelki so enostavno spere iz vaših las, brez suhe ali krhkost.

4 razmislite o uporabi izdelkov z "organski" sestavine nad izdelke z "naravno" sestavine.Ekološki izdelki so strogo regulirani iz kmetijstva za trgatev.To pomeni, da sestavine, kot so avokado, kokosovo in karitejevo so se jezijo brez uporabe strupenih kemikalij, antibiotikov in pesticidov, ki so škodljive za ljudi in živali, teh strupenih kemikalij potencialno lahko poškodujejo vaše lase. .Izraz "naravno" se uporablja zelo ohlapno družb.Oranžno soda so lahko fizične, ker ima oranžno aroma, ki je nekoč delila spojina sadja.Visoko frustose koruzni sirup, ki se šteje za "naravno", tako kot 'vazelin'.

1 Spanje na saten ali svilenih prevleke za preprečevanje frizz, lomljenje, in suhost.Na ta način, vaši lasje ostanejo zdravi in ne bo prekinil ali trganje.Bombaž pillowcases ponavadi čvoruga lase in creat drobne rip in solze.Prav tako ponavadi zanič vlage iz vaših las, ki lahko bi bilo še bolj kovrčav in krhke. .Saten ali svilenih pillowcases so tudi super za kožo, kot so ne potegnili vlage način bombaž pillowcases ne. .Če ne morete dobiti saten ali svilenih pillowcases, menijo, vezava lase ponoči z saten ali svileni šal, namesto.

2 Navlažijo koncih vaše lase.Lahko uporabite vlažilni serum, ali lahko uporabljate naravna olja, kot so kokosovo olje, ricinusovo olje ali oljčno olje.To bo pomagalo preprečiti vaši lasje dobili suho, snagging na stvari, in zlom.To bo tudi pomagalo preprečiti split ali poškodovane konča.

3 nanesite nekaj olja na naravne lase vsak dan in popravijo/sproščeno lase dvakrat na teden.Iščejo izdelke, ki vsebujejo naravnih olj, kot so mandljevo, arganovo, kokos, in jojoba, lahko slao samo uporabo naravnih olj naravnost iz steklenice, namesto.Preskočite izdelke z vazelin, lanolin, in mineralna olja.Bodo le suhe lase ven in ustavi vlage iz prodira gredi. .malo olja gre daleč.Začnite z majhno količino, in dodati več, kot je potrebno. .po umivanju lase, nanesite vlažilno leave-in balzam, nato dodamo olje po vaši izbiri.Ta pečat v vlago in zagotovite, da so vaši lasje ostane zdravo.

4 poskusite beljakovin zdravljenja.Beljakovine bo vaše lase manj nagnjeni k prelom in nad-vlažilni.Vaši lasje bodo veliko sijoč preveč.Bodite previdni, da ne pretiravajte beljakovin v laseh, sicer se bo začel, da snap off.Lahko na kratko-kupil zdravljenje ali poskusite svojo roko na kar DIY lase masko doma.

5 uporaba vroče olje zdravljenja dvakrat na mesec, da dodate vlago in elastičnost las.Toplote 1/2 za pokal (120 do 240 mililitrih) olja v dvojno-kotel ali kozarec v lonec z vročo vodo.Del vaše lase v več oddelkov, nato pa uporabite aplikator steklenico uporabljati olja.Masažno olje v lase in lasišče, nato zajema vaše lase s tuš zaporko za 30 minut.Ko čas se je iztekel, umijte lase kot ponavadi s šamponom. .ne uporabljajte mikrovalovne pečice za ogrevanje na olje, ali pa bo izgubil svojo hranil. .če nimate tuš zaporko, lahko zaviti vlažno, toplo brisačo okoli vaše lase namesto. .lahko uporabite katero koli od naslednjih olja: Arganovo, avokado, ricinusovo, kokos, jojobino, olivno, sezamovo, in sladko mandljevo.

6 Trim vaše split konča v najkrajšem možnem času.Celo zdravi lasje nagnjeni k pridobivanju split konča, tako se prepričajte, da preverite svoje lase za njih redno.Dlje pustite polje ni potrjeno, še škoda bo lezenje gor lase gred.Ne odgovarjajte na "split koncu pospravljanje' serumi, kadar so le začasna popravke; niso trajne in se ne bo popraviti svojo split konča.

Način Dostave:

FedEx, DHL, Pk-termeptuj.si Standardne Dostave, DPEX, USPS Epacket Vse na Voljo.Pls dal pravilno odpremno informaiton brez P. O box & APO.Davek na carinsko: Express, Družba ne Sprejme Nobene Naslov, P. O box / APO.in je treba plačati za kupca, to je izven našega nadzora, upam, da boste razumeli.Če potrebujete nujno, pls izbrano: FedEx, DHL kot nosilec

Čipke Lasuljo Tip Čipke Zaprtje Lasuljo
Material Razred Remy Las
Tekstura Ravne
Blagovna Znamka Kapelli
Lasulje Dolžina dolgo
Postavka Vrsta lasulja
Material Človeški Lasje
Skp Velikost Povprečna Velikost
Primerna Umirajo Barve Temnejše Barve Samo
Pošiljk na Paket 1 Kos Le

Podobni izdelki