Glasba Ugotavlja DIY Stenske Ure Ure Sodobno Oblikovanje Glasbeno Temo Wall Art Dekor Za dnevno Sobo Edinstveno Darilo Za Ljubitelj Glasbe

Nov izdelek

€11.93

€16.57

-29%

Oznake:

diamond vezenje watch, ary ure, slika stenske svetilke, moški gledajo, ura stenska ura sodobno oblikovanje, xiami redmi opomba 9, cukoo stenska ura, ura stenska, ure stenske doma dekor dnevna soba lesa, mikro meizu opomba 9

DIY Stenska Ura

Ure so potrebne, in se uporablja od časa do časa za očitnega razloga, da bi informacije časa ves dan.Sodobna različica ure ni zgolj uporablja za prikaz časa, vendar tudi dekorativni element v prostoru, ki je notranje zadeve.To je zanimivo stvar, še posebej za DIY Stenske Ure.Sodobno oblikovanje je rodila neverjetno modelov ure.Te neverjetno modelov, ki so resnično veliko možnosti, da bi se potrudil in modelov, ki bodo zagotovo navdušile za domače mojstre.Veliko stenske ure se je kot po meri in so narejene doma.

Te ure so navadno tudi velike velikosti.Rekli zbogom manjše stenske ure in pravijo, hi večji in bolj zanimiv večje ure na steni.Najboljša novica za vse, vsi lahko te neverjetno ure na domu, če imajo dovolj orodja in materiale,in malo potrpljenja.

Nalepke material: EVA Pene (Etilen Vinil Acetat)

Ura Naterial: Arylic z Zrcalni Učinek

Uro ročno pasov: 31.5 cm / 23.5 cm

Minuto roko: 39 cm / 31,5 leta cm

Ura pralni:12 cm/ 10 cm

Najnižje doseganje velikost:63 x 63 cm / 50 x 50 cm

Ura končno dekoracijo velikost je do vas!

Uporabniški Priročnik: ( Prosimo, preberite priročnik pozorno) 1.Ura barve problem 2. Proizvajalci želijo, da bi bolje zaščitili površini izdelka 3. Vsak majhen vzorec ima rjav zaščitni film na površini, smo morali odstraniti pred namestitvijo.

Telo Material Plastični
Material Akril
Slog Ustvarjalne
Blagovna Znamka V Geeky Dni
Vrsta Prikaza Iglo
Funkcija Starinski Slog
Številka Modela DIY-075
Motivity Tip KREMEN
Vrsta Stenske Ure
vzorec povzetek
Kombinacija Loči
Stenska Ura Vrsta 9 mm Stanja

Podobni izdelki