Mat Plastika Trdo Lupino Kritje za MacBook Air 13-palčni A2337 A2179 2020 Pro 13 16 Dotik bar A2141 A2338 A2289 Primeru+Tipkovnica Kože

Nov izdelek

€10.44

€14.91

-30%

Oznake:

za nalepke, laptop, selfie iphone pokrov, kustuv blazino pokrov, mac book air 13 primeru etui, pokrov kavč, bostanten laptop torba ženske, mlitary laptop nahrbtnik, macbook air, macbook, primeru iphon

Izdelki, Funkcije:

1. Stilsko oblikovanje, dekoriranje in zaščitite vaš prenosni računalnik.NE urezane design, logotip apple bo zasije skozi Medlo svetlobo, ko je računalnik vklopljen. 2.Material: okolju prijazne plastike (PVC) 3.Primeri vključujejo vrhu in na dnu, da zaščitite vaš prenosni računalnik pred prahom, praske, kava in voda.Visoko kakovost primerih bo vaš laptop videti lepa in elegantna. 4T ig-kos, snap-on primeru vsebuje štiri podporne noge,dodatne štiri foot pad zamenjavo. 5. V celoti izpuščeni za varno toplote izplačilo, v celoti dostop do vse gumbov in funkcije.Pripni na design, enostavno enostavno izklopite.Priključite vaš polnilnik, kabel ali slušalke brez odstranjevanje primeru. 6. Kupite 1, Dobite 1 Darilo : vključno 1 laptop case & 1 US/UK tipkovnico pokrov.če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, da nas obvestite.

druge vroče elemente, ki jih lahko kot:

1.plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.sprejemamo alipay/depozitni/menoybook/visa,mastercard in TT,itd.

2.Kupec, če ne ne konw kako plačati,lahko referenčne povezave below:http://help.Pk-termeptuj.si/payment_method.html.

3.če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1.Ko je naročilo s plačilom,je Pk-termeptuj.si bo izvedel postopek preverjanja vsakega naročila v roku 24-48 ur.

2.Ko je plačilo potrjeno,bomo obdelali naročila v roku 24 ur(razen vikend).

3.Pošiljko informaiton običajno bo posodobljena na spletni strani affter 3-5 dni.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma elemente, ki je bilo prejeto.Če je predmet, ki je v svojem possesion več kot 7 dni, se šteje, uporablja in Ne Bomo se Vprašanje, želite Vračilo Ali Zamenjavo.Ni Izjem!

2.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.Ampak Drugih Razlogov Shipping stroški so nosi jih kupec samo.

3.Vsi vrnjeni izdelki Morajo Biti v originalni embalaži in Morate zagotoviti nas dostave številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev.

4.Povrnili vam bomo Vaš Celoten Znesek,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi komponentami,Po Tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.ALI lahko odločijo za zamenjavo.

1.12 mesecev Proizvajalci Garancije za pokvarjene izdelke(razen za postavke, poškodovane in zlorabiti po prejemu).Dodatki pridejo z 1-3 mesecev warranly.

2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku(in v originalni embalaži,če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam Pk-termeptuj.si ID.NE BOMO REP ZRAKA ALI ZAMENJAVO ELEMENTOV WTTH, KI JE POTEKLA GARANCIJA.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike po Nabavni iz naše trgovine!

Darilo 1 Tipkovnico Pokrov
Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Material Plastični
Spol Unisex
Vrsta Prenosni Računalnik Namestite Pokrov
Uporablja Modele macbook
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Slog Fasion
Paket No
Blagovna Znamka Redlai
Številka Modela za MacBoook Air Pro Retina 11 12 13 15 palčni na Dotik bar

Podobni izdelki