Cinderellas Grad TYS23 stenski dekor platno tkanina plakat custom print (okvir je na voljo) za sobno dekoracijo doma dekor

Nov izdelek

€6.32

€10.36

-39%

Oznake:

lepota zdravje las, nohtov ščetke, nazaj na osnovah hlače capris, udeleži poroke noč kreme, jeseni, pozimi izgleda volne mešanice, dvorišču zabavno žep fob ure, nazaj na osnovah ženske bluzo, modra lepoto tatoo napajanje, kopalnica obnovo brisačo stojala, nazaj na osnovah jopica telovnik

Welcom e T o Tiancai Trgovini!

Tiancai trgovini se boste s vse vrste s popolno plakate za wall art soba dekoracijo doma dekor.Predmet naše plakate, ki vključujejo anim e , pokrajina , šport, slika, videoposnetek (TV predvajanje), igre, živali, umetnosti, glasbe in tako dalje.

Gradiva, ki jih uporabljamo za naše plakate je Tkanina, s fino teksturo in gladko površino.To je zelo tanek, ne nepremočljiva, vendar jo je mogoče hraniti dalj časa.

Zaradi zaslon razlika in nastavitev fotoaparata, kot na plakatih, barve se lahko nekoliko razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.Upam, da se vaš razumevanja za to.

Prodamo pravokotnik plakati (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 80cmx120cm) in kvadratnih plakati (30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm, 80cmx80cm).Smo tudi prodaja 5 kosov plakatov.

Vsa plačila na Pk-termeptuj.si obdeluje Alipay.

Če se odločite standardna dostava ( kot AE-Standard ), to je brezplačno dostavo.Če se odločite, ekspresna dostava (kot so DHL), morate plačati za ladijski promet.

O Leseni Okvir

Je neškodljiv leseni okvirji so na voljo, lahko izberete plakati z okvirjem ali ne.Okvirji so fiksne velikosti (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm).Če okvir velikost, ki jo potrebujete, je ne kot tisto, kar je navedena ki je pred nami, nas kontaktirajte pred plačilom.

Zaradi dolge distribucijo daljavo, če je plakat, ki je poslana po montaža okvirja, plakat je zelo enostavno, da se poškoduje na poti.Tako da boste morali zbrati okvir sami (Uokvirjena DIY).Ne skrbite, vam bodo dali navodila, in to ni težko sestaviti sliko.

O Po Meri Plakat

Če želite natisniti svoje slike, se, prosimo, obrnite na nas in pošiljanje svoje slike na moj mail polje.Slike so lahko kakršni koli obliki, JPG bolje.Višje slikovnih pik slike so, bolje plakati videz.Po prejemu vaše slike, vam bomo poslali posebno povezavo, potem lahko kupite.Poleg tega, če izberete slike, izberete lahko tudi vaš najljubši velikosti.

Če ste vi ali vaši prijatelji treba natisniti wall art tkanine plakate za sobno dekoracijo doma dekor, kot so fotografija, plakati, slike, plakati, slikarstvo, plakati, itd., naša trgovina je dobra izbira!

Ponujamo najboljšo kakovost plakati in najboljšo storitev za vas z integriteto.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za Pk-termeptuj.si Platformo Center za Sporočila, se bomo potrudili, da rešiti.

Z vse moje najboljše želje!

Frame mode Uokvirjena(DIY)
Blagovna Znamka XZCXMC
Medij Akril
Podporne Baze Platno
Obrazec Ravno
Material Platno
Original No
Številka Modela NO
Oblika Vodoravnih Pravokotnikov
Predmeti Animacija
Slog Sodobno
Okvir Da,
Tehnika Spray Slikarstvo
Vrsta plakat

Podobni izdelki