Nad Glavo Bluetooth Brezžične Slušalke za prostoročno telefoniranje v Avtomobilu z Mic, do 12 Ur, Hrupa Preklic Za Klicanje in Glasbe

Nov izdelek

€17.29

€24.70

-30%

Oznake:

avto polnilnik, slušalke, bullet klub, bluetooth avto slušalke, dre, w830, bluetooth headphon, bluetooth prostoročno, zaupanje slušalke bluetooth, urad za slušalke bluetooth, bluetooth prostoročno gledanje

Značilnosti Izdelka :

1 ) oblika modela, je lahek in lep, izpolnjuje mehanske strukture človeškega telesa.Je udoben za nošenje, še posebej primerna za dolgo časa nosi.

2)je opremljen z eno-smer hrupa dokaz mikrofon, lahko odstranite filter hrupa izven območja 1 meter, in je primerna za hrupnem okolju.

3) To lahko ne le podpora prostoročno delovanje mobilnih telefonov, ampak tudi vam uživajte brezžična visoke kakovosti glasbe .Prav tako vam omogoča, da vklopite funkcije med glasbo in sprejemanje klicev.Ko poslušate glasbo, se lahko sprejmete ali izbiranje iz odhodnih klicev iz Bluetooth telefonov s slušalko.Ko ga odložite telefon, glasba začne predvajati samodejno.

4) slušalko lahko povežete na računalnik, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth, s katerim si lahko govori z drugimi prek omrežne komunikacije, kot so QQ, Skype, MSN Messenger ali Yahoo Messenger, itd..

Paket Je Vključeno:

1*izhod za Slušalke

1*USB kabel za polnjenje

1*Uporabniški priročnik

Blagovna Znamka VoiceJoy
Brezžična Vrsta Bluetooth
Občutljivost 123dB
Številka Modela Slušalke-B
Z Mikrofonom Da,
Nadzor Glasnosti Da,
Vokalizmu Načelo Dinamično
Funkcija Za Mobilni Telefon
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Nepremočljiva No
Odpornost 150Ω
Sporočilo Brezžično omrežje
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Frekvenčni Razpon 8-25000Hz
Priključki NOBEN
Dolžino Vrstice NOBEN
Podpora Apt-x No
Tip Vtiča USB
Brezžično Da,
Podpora APP No
Slog Glavo
Nadzor Gumb Da,

Podobni izdelki