Brezplačna Dostava 2PCS 14*2*3*4*5*6 hitroreznega jekla Naravnost kolenom T utor rezkanje rezilo T tipa Naravnost kolenom rezkanje rezalnik

Nov izdelek

€9.35

€11.54

-19%

Oznake:

chilofone, mggn150, atoma model, marimba xylophone, kemije molekularne, mghr, mgivr2520, 4m, mggn300, kemijske molekularne model

začetek

konec

Pozdravljeni, dragi moj prijatelj, najlepša hvala za nakupovanje!

Zaradi hitrosti za prodajo skozi platformo 2017 novih pravil, vsaka trgovina spletna prodaja blaga ne sme biti več kot 3000! Tako mi je dal večino izdelkov za prenos, velik del izdelka, ki se združujejo na povezavo spodaj!

V nadaljevanju bomo uporaba fotografij uvesti kasneje, če kupite izdelek!To lahko prinese neprijetnosti za prijatelja, vendar imamo tudi ni tako!Jaz sem zelo žal!

Vloge: T-oblikovane groove stroji za predelavo pulti ali drugih struktur v telesu.

Značilnosti in natančnost: namenska orodja, T-reža po reža za mletje naravnost na enkrat, da se doseže zahtevana natančnost brušeni T-utora rezalnik konec vrhunske ima pravico kota, po spiralni zob, narobe zob design , gladko rezanje, rezanje majhnih sil.

Material: T-reža za rezila splošno uporabo hitroreznega jekla in karbida, kot so rezanje kovine obdelava splošno (HRC30 ali manj), izbira iz hitroreznega jekla.Če obdelovanec visoko trdoto, ali težko rezati, najboljši izbor karbida proizvodnja.Izbor T-reža za mletje rezalnik Karbida je tudi splošno in varjenje, dva od cene za spajkanje alloy (zlitina vložki, več stroškov), kot so visoke zahteve za obdelavo, visoke natančnosti, priporočamo uporabo trdnih karbida proizvodnja.

Vrsta Drugo
Premaz Drugo
Pakiranje Plastični box
Poreklo CN(Izvora)
barve Srebrno bele
Številka Modela T14*2*3*4*5*6
Skupna Dolžina L
Blagovna Znamka KAVTECNC ORODJA
Premer 14 mm
Material Hitroreznega Jekla

Podobni izdelki