ERMAKOVA Guangzhou Kantonu Stolp Model Figur Kitajski Slavni Mejnik Arhitekture Ustvarjalne Home Office Dekoracijo

Nov izdelek

€6.67

€10.27

-36%

Oznake:

doma dekor starinsko, eifflov stolp, Kanton Stolp, tin figurice, gobova vaza, la torre pipe, model traktorja, offic tabela, vroče doma ženski, kitajski stil

Tema: Kantonu Stolp model Neto Teža: 0.1 kg/pc(majhnosti) 0.25 kg/pc(velikosti) Velikost: 5 cm*18 cm/1.9"*7"(majhnosti) 7 cm*25 cm/2.7"*za 9,8"(velikosti) Barva: Antično Bronasto Material: Legirano Funkcije Kantonu Stolp, ali Guangzhou Stolp, formalno Guangzhou TV Astronomski in Ogled Stolpa, je 604 metrov (1,982 ft) visok večnamenski razgledni stolp, v Haizhu Okrožju Guangzhou (v preteklosti znano kot Kantona ali Kwangchow), Guandong, Kitajska.Stolp je dodal izvajajo v letu 2009 in je začel delovati 29. septembra 2010 za leto 2010, Azijske Igre.Stolp na kratko je imel naslov najvišji stolp na svetu, zamenjava CN Tower, preden so ga prehiteli Tokyo Skytree.[17] To je bil najvišjo zgradbo na Kitajskem pred likof Shanghai Tower na 3. avgusta 2013. Zdaj je drugi najvišji stolp in četrta najvišja stoječih struktura v svetu.

1. Padec ladijskega prometa in veleprodajnih naročil, so podprte.Debelo naročila: vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

Tema Arhitektura
Vrsta Kanton Stolp figur
Drugo dom dekoracija dodatna oprema,doma dekor
Material Kovine
Slog Starinsko Imitacija
Primerno za Doma,Urad za okras,darila,Spominki
Blagovna Znamka Ermakova

Podobni izdelki