Biolomix iz Nerjavečega Jekla, 1 KG 17-v-1 Samodejno Kruh Maker 650W Programabilni Kruh Stroj s 3 Štruca Velikosti Sadja, Oreškov Razpršilnik

Nov izdelek

€177.09

€347.23

-49%

Oznake:

Biolomix, miniaturni roti maker, pečemo kruh, gorenie kruh maker rezila, lg kruh stroj, kruh machin, pritisnite ham, kruh maker, roti maker samodejno, biolomix mešalnik

BioloMix Samodejno Kruh, Kavo, Strokovno Kruh, kavo z bogatimi izkušnjami v kuhinji.Revolucionarni grelni element, ki je vgrajen v naš Kruh, kavo, ki spreminja način, kako lahko pečemo doma.S popolnoma browned skorjo vsakič, kdo je lahko mojster pek. 【1 KG Zmogljivost & 17 Meri Samodejni Programi】BioloMix Kruh Maker ima nastavitve za lahka, srednja ali temna skorjo, različnih štruca zmogljivosti od 500 g, 750g in 1000g.Prav tako ima 17 programov na izbiro (HITRI KRUH, polnozrnate, brez GLUTENA, JAM, itd.) 【Inteligentni Sadja in Oreškov Razpršilnik & Patentirana Non-stick Teflon Ponev】snemljiv sadja, oreškov razpršilnik za javnost sestavine samodejno na optimalni čas.Teflon Ponev je zasnovan tako, da kruh enakomerno pečena in bolj zdravo, brez kemikalij. 【Intuitivno Gumb Plošča Nadzor in 15H Časa, 1H Samodejno Toplo-vodenje Funkcijo】Intuitivno gumb nadzor je enostaven za uporabo. 15-urni Delay Timer, 1-Urni Samodejno Toplo, 15-minutni Power Prekinitve Recovery omogoča svež kruh, kadarkoli. 【Mehek Nerjavno Jeklo Design za Zdravo Sveže Pečen Kruh Doma】Privlačno, elegantno nerjavno jeklo design in kaljeno steklo pokrova mešanico v trenutku, tudi z vsako okras kuhinje.Domač kruh, je ne samo okusnejša, ampak tudi bolj zdravo (sveža & manj kemikalij).

Izdelek Prednosti:

. Non-stick Teflon Ponev: Zdravo in pomivalnem stroju;

. Odstranljiva samodejno razpršilnik: oprosti sadje, oreški ob pravem času;

. Pokrov in plošča se uporablja kaljeno trava, bolj eleganten in radodaren;

. Celotno stanovanje z brušena in ne-bralnik prstnih obdelave, iz nerjavnega jekla;

. En gumb za nadzor, uporabite bolj enostavno;

. 650W AC motor, bolj stabilna, močna in deluje več;

. Z notranjo svetlobo, lahko vidite vse procesu enostavno;

Kruh-izdelava Delovanje Korakom:

Enostavno dodajanje sestavin, boste ljubezen, izberite cikla, in pritisnite začni, potem Kruh Maker bo poskrbel za peko.

①Material Pripravljen→ ②Stir→ ③Raw Testo→④Ferment→⑤Dispense oreškov/Sadje→⑥Bake→ Kruh končan.

1.Sprejemamo kreditne kartice, TT nakazila, Western Union, MoneyGram in drugimi načini plačila.Če imate težave s plačilom, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi lahko pošljete preko parcele Kitajska Express ali Kitajska EMS / DHL / Fedex / UPS

2. Kitajska Post (EMS EMS Express), v večini držav / regij lahko pridejo v 15-35 delovnih dni.

3.Kitajska Express, DHL, FEDEX, TNT, paketi lahko pridejo v 4 do 8 delovnih dni, v večini držav / regij.

4. Če niste prejeli paket, v roku 30 dni po tem, ko je bila poslana, se obrnite na nas.Bomo spremljali paket in obrnite, da boste čim prej, bomo zadovoljstva, kot je naš namen!

5. Uvozne dajatve in davki / prispevki, ki niso vključeni v ceno blaga ali stroške dostave, te stroške plača kupec.

6. O carinske deklaracije Nasvet: Glede na naše izkušnje, da bodo kupci lahko zmanjša plačilo carinskih dajatev, bomo prijavijo svoje carinske na 30% dejansko ceno blaga.Razen Brazilije, Brazilski carinskimi predpisi, se morajo prijaviti ceno blaga,Če imate različnih mnenj, prosimo, povejte nam

7.Preden vsi izdelki so dobavljeni, ki jih izvajamo preverjanje kakovosti, in nudimo enoletno garancijo za izdelek,in vseh stroškov dostave treba ga plača kupec.

1. Hvala za vse pozitivne povratne informacije.Potrudili se bomo, da našim kupcem zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov.

2. Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosim, pustite nas 5-star pohvale.To je za nas najpomembnejše.Vaše 5 - star pregled bo cenjeno in spodbujati.

3. Če ste nam s petimi zvezdicami pohvale in uvesti prijatelji za nakup, smo vam in vaši prijatelji popusti

4. Negativne ali nevtralne povratne informacije ne morejo rešiti problem.Če naletite na kakršne koli težave, ko prejme paket, se najprej obrnite na nas, ne da bi zapustili negativne povratne informacije, hvala.Smo vam mora zadovoljivo rešitev.

Opomba: Če je ta izdelek nima posamezne države, prvotno priključite na kitajskem trgu, smo opremljeni s posebno priključite pretvornik za zagotavljanje normalne uporabe izdelka, prosimo, izberite ustrezen izdelek napetost

Max. Rezervacije Čas 15 Ur
Teža 5.1KG
Certificiranje ROHS
Čas 13 ur
Mešanje Rezilo Eno Mešanje Rezilo
Napetost (V) 220V
Zmogljivosti 801-1000g
Nadzor Način Računalniško
Moč (W) 601-800W
Blagovna Znamka Esyhey
LCD Da,
Nazivna frekvenca 50/60HZ
Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo
Način Ogrevanja Vroče-Kroženje zraka Ogrevanje
Linijskih Materiala Non-stick Prevleko Zlitine
Funkcija Avtomatsko Krmljenje
Številka Modela BBM013
Peko Kabina Elektronski Avtomatski Nadzor Čip

Podobni izdelki