ATANG IE pri Zdravljenju Nespečnosti Transkranialno Magnetno Stimulacijo Hkrati Zmanjšanje Depresije, Tesnobe in Bolečine

Nov izdelek

€99.07

€206.40

-53%

Oznake:

čistilo cpap, maska za spanje, olje anksioznost, mala depresija, zdravljenje nespečnosti, cvet tiskanja masko, doppler, ant smrčanje, hipnoza mikrofon, fidget igrača

ATANG IE pri Zdravljenju Nespečnosti Transkranialno Magnetno Stimulacijo Hkrati Zmanjšanje Depresije, Tesnobe in Bolečine

Kaj Je IE ?

Lobanjski elektroterapijo stimulacije (CES) je povsem drugačna metoda zdravljenja, od tradicionalnega zdravljenja z zdravili in elektrokonvulzivna terapija.Stimulira možgane skozi nizke intenzivnosti mikro-tokovi in spremembe v možganskih valov nenormalnih možgane.Možgani skril vrsto živčnih prenašalcev in hormonov, ki so tesno povezane z boleznimi, kot so anksioznost, depresija in nespečnost, da bi dosegli zdravljenje te bolezni.

Kako IE deluje?

IE stimulira možgane, da proizvajajo serotonin, medtem ko znižuje kortizol (na stresni hormon).

nežno spodbudi možgane, da proizvajajo serotonin in drugih neurochemicals odgovorna za zdravo razpoloženja in spanja。

omogoča možgane, da proizvajajo serotonin naravno, obenem pa izboljšuje možganske sposobnosti

za uravnavanje limbic sistem.Dokazana v več objavljenih študij, naprave, se izbriše s strani FDA za zdravljenje

depresija, anksioznost in nespečnost, kot tudi kronične bolečine, kadar se uporabljajo na telo

Kako Deluje za Bolečine (Kronične bolečine / Migrena)

Občutek bolečine, ki se prenaša skozi vaše telo skupaj na milijarde živčnih celic, ki so posebej

namenjen prenosu bolečine sporočila po elektrokemičnih signalov.

Naše elektroterapijo naprava uporablja microcurrent valovno učinkovito modulates signalov znotraj celic, da se zagotovi pomemben lajšanje bolečin in lajšanje bolečin brez zdravil.

Znanstvene raziskave in zdravljenje načela

Zdravljenje načelo IE je v bistvu poseben patent valovno obliko, ki se prenašajo z lobanjo neposredno stimulira možgane, hypothalamus, limbic sistem in reticular sistem, duševne in čustvene dejavnosti nadzornika.

1) Spodbuja izločanje in objava različnih nevrotransmiterjev, ki urejajo posamezna čustva in spoznanja, kot endogene morfin peptidov (imajo pomirjujoč in evforično učinek, posameznih imunski sistem je mogoče okrepiti), acetilholin (povečanje hitrosti prenos informacij) , krepitev možganov, spomin, sposobnost, celovito izboljšanje delovanja možganov), serotonin (v možganih, lahko sodelujejo pri urejanju različnih fizioloških funkcij in patološkimi stanji).

2) Vplivajo na izboljšanje in nenormalne možganske valove, ki se vračajo na nenormalno stanje iz nenormalno stanje.Bistveno poveča EEG alfa valov (možganov sprostitev članica) moči in zmanjšuje EEG delta valov (možganov, zaspanost, utrujenost članica) moči.

3) Hitro zmanjša izločanje stresnih hormonov.

4) Hitro izboljšanje fizioloških signalov, kot so srčni utrip, krvni tlak, mišični tonus, kožo oskrbi z elektriko, kože in temperaturo.S tem učinkovito krmiljenje napetosti, tesnobe in depresije, in ureja čustveno stanje.

Povezane eksperimentalne študije so pokazale, da CES lahko učinkovito poveča raven serotonina, noradrenalina in dopamina v možganih, zato se poveča izločanje endorfinov z pomirjevalne učinke, zmanjšati raven kortizola.

Prvi korak - stisnjena v earlobe

Način in postopek CES terapevtske naprave se razlikuje od drog, posebej trenutni signal se prenaša skozi uho posnetek elektroda za možganov za ukrepanje.

Blagovna Znamka ATANG
Ko je čas, da uporabite zdravljenje 30 min 1 hourand am7
Lobanjski elektroterapijo stimulacija Kronične bolečine / Migrena
Poreklo CN(Izvora)
Litij-Napetost Akumulatorja 100~240V
Ime izdelka Nespečnosti, Anksioznosti, Depresije, Motnje Zdravljenje Naprave
Območje Tlaka 4-20 cmH2O
Uho posnetek Ravnanje posebni tokovi v možganih
Material Kompozitni Material
Postavka Vrsta Spanje & Smrčanje
Vrsta Anti Smrčijo Zapestje Gledati
Številka Modela NA-9
Načelo Dela nizke intenzivnosti trenutno uporablja v ušesih
Način Dela S/T
IE Nespečnost Naprave stimulira centralni živčni sistem

Podobni izdelki